Κούπα στο Ηράκλειο, θέαμα στο L.A!

Gazzetta team
Κούπα στο Ηράκλειο, θέαμα στο L.A!

bet365

Δύο μεγάλα μπασκετικά γεγονότα ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του Weekend και φυσικά η πρόταση δεν θα μπορούσε να είναι καμία άλλη. Η... αυλαία ανοίγει το απόγευμα του Σαββάτου και ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας!

Μια κούπα και μια γιορτή. Έντονο το ελληνικό χρώμα και ενδιαφέρον. Οι φίλοι του μπάσκετ έχουν στραμμένο το βλέμμα του του στα Δυο Αοράκια του Ηρακλείου, εκεί όπου το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνει γνωστός ο νέος Κυπελλούχος Ελλάδος στο μπάσκετ για το 2018! Ο Ολυμπιακός ως απόλυτο φαβορί συναντά το αουτσάιντερ και... έκπληξη της χρονιάς ΑΕΚ, που στον ημιτελικό άφησε εκτός τον Παναθηναϊκό.

Στο gazzetta από το πρωί θα είστε σε ρυθμούς τελικού με τον απεσταλμένο του σάιτ Κωνσταντίνο Μελάγιες να μεταφέρει τα... πάντα όλα σε άρθρα, σχόλια και video. Όσο αφορά την τηλεοπτική εικόνα, η ΕΡΤ1 θα μεταδόσει απευθείας τον τελικό με το πρώτο τζάμπολ να γίνεται στις 5.15μμ, αλλά η σύνδεση με το Ηράκλειο θα γίνει στις 4.00μμ με το καθιερωμένο pre-game. Kι από το Ηράκλειο... μεταφερόμαστε στο Λος Άντζελες. Ξημερώματα Καθαράς Δευτέρας οι λάτρεις του ΝΒΑ, οι φαν του Γιάννη Αντετοκούνμπο και φυσικά όσοι αντέχουν το ξενύχτι θα παρακολουθήσουν το 67ο all star game, που για πρώτη χρονιά δεν έχει την μορφή Ανατολή-Δύση.

Φέτος οι αρχηγοί ΛεΜπρον Τζέιμς και Στεφ Κάρι διάλεξαν παίκτες με τον Έλληνα σούπερ σταρ του Μιλγουόκι να είναι starter στην ομάδα του 2ου. Αν μη τι άλλο περιμένουμε σούπερ θέαμα τόσο από τον Γιάννη, όσο κι από όλους τους άλλους πρωταγωνιστές του ΝΒΑ! Το παιχνίδι αρχίζει στις 03.00 τα ξημερώματα αλλά φυσικά από νωρίς την Κυριακή το gazzetta και μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας θα μεταφέρει με εικόνα όλα όλα γίνουν στο ραντεβού των αστέρων!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Η COSMOTE TV ΑΠΟ ΤΟ 67o ALL STAR GAME

 

Τελευταία Νέα