Εσείς ποιον δανεικό του Ολυμπιακού θέλετε πίσω; (vids & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Εσείς ποιον δανεικό του Ολυμπιακού θέλετε πίσω; (vids & poll)

bet365

Πολλές φορές οι φίλαθλοι έχουν οδηγηθεί στην επιθυμία επιστροφής ενός παίκτη που έχει πάει δανεικός. Το Gazzetta Weekend βάζει σχετικό poll για τους δανεικούς του Ολυμπιακού. Ποιους θα θέλατε πίσω;

Σύμφωνα με το επίσημο site της ομάδας του Ολυμπιακού οι καταγραφές των δανεικών είναι 15 τον αριθμό. Υπάρχουν βέβαια και άλλες περιπτώσεις κυρίως πιτσιρικάδων ή από τις Ακαδημίες που έχουν πάει σε ομάδες Football League.

Από τους δανεικούς στο poll μπαίνουν οι Γιαννιώτας, Τσιμίκας, Λαϊφης, Μανθάτης, Μαρτίνες, Γούτας, Ελιουνούσι, Σιώπης, Ρισβάνης, Λάτσι, Βέργος, Καραμάνος και Βιάνα. Θυμίζουμε πως ο Γιαννιώτης δεν έχει πάει με δανεισμό στον Ατρόμητο. Ας ρίξουμε μία ματιά στις περιπτώσεις τους μία προς μία:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: Στα 24 του χρόνια συνεχίζει να πηγαίνει δανεικός από εδώ και από εκεί. Η φετινή σεζόν τον βρήκε στην Βαγιαδολίδ με 13 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ. Από την στιγμή που δεν... περπατάει το θέμα της αγοράς των δικαιωμάτων του όπως προκύπτει από τους Ισπανούς υπάρχει μία βάση να γυρίσει. Οι περισσότεροι προπονητές στον Ολυμπιακό τον έκοβαν είτε στις προετοιμασίες είτε στις αρχές της χρονιάς από πλευράς νοοτροπίας αλλά και έλλειψης προσαρμογής στις τακτικές της ομάδας. Γιατί ταλέντο έχει και έχει μπόλικο. Θα έρθει τώρα η σειρά του να πάρει ματς στον Ολυμπιακό;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Ταλέντο έχει και παίζει σε μία θέση (σ.σ. αρ. μπακ - χαφ) που πάντα θέλει παίκτες ο Ολυμπιακός. Βρήκε ποδοσφαιρικό... καταφύγιο στην Ολλανδία και τον σύλλογο της Βίλεμ. Καλή η χρονιά του έως τώρα και ενώ είχε και τραυματισμό: 20 ματς με 2 γκολ και 3 ασίστ. Και ο 21χρονος Τσιμίκας είχε... κοπεί για θέματα νοοτροπίας και προσέγγισης στα της ομάδας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΪΦΗΣ: Εάν ο Ολυμπιακός μπορούσε θα είχε πάρει πίσω τον Λαϊφη από το καλοκαίρι. Η στάση του παίκτη δεν φαίνεται να έχει βοηθήσει σε αυτήν την κατεύθυνση. Ο 24χρονος διεθνής Κύπριος που παίζει από στόπερ μέχρι αρ. μπακ και αμυντικός χαφ φέτος στην Σταντάρ Λιέγης έχει 23 αγώνες και 1 ασίστ. Αναμφίβολα ο πιο ποιοτικός στόπερ εκ των δανεικών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΘΑΤΗΣ: Τεχνίτης και αρκετά φαντεζί παίκτης αλλά στο διάστημα που αναδείχθηκε στην ομάδα από τον Μπέντο η πορεία του δεν ήταν η ανάλογη. Δεν έδειξε την πρόοδο που περίμεναν στον Ολυμπιακό και πήγε δανεικός στον ΠΑΣ. Φέτος έχει 17 ματς με 1 ασίστ. Είναι ακόμα βέβαια 20 χρονών ο Μανθάτης και έχει όλον τον χρόνο μπροστά του για να γίνει αυτό που μπορεί.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΡΤΙΝΕΣ: Συνεχίζει να είναι απορίας άξιον πως αυτός ο παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί ως εξτρέμ αλλά και σε θέσεις πίσω από τον φορ δεν έπαιξε ποτέ στον Ολυμπιακό. Στα 30 του χρόνια βρέθηκε φέτος στον Απόλλωνα Λεμεσού και έχει 14 ματς με 4 γκολ και 1 ασίστ. Κάθε φορά επίσης που ήταν να γυρίσει και να πάρει κάποιες συμμετοχές πάντα κάτι γινόταν και ο Μαρτίνες συνέχιζε αλλού.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΥΤΑΣ: Μεγάλωσε και ο Γούτας. Δεν είναι πια το πιτσιρίκι που θυμόμαστε. Τα τελευταία χρόνια βγάζει το ψωμί του στο Βέλγιο. Στην Σεντ Τρούιντεν φέτος είχε 13 συμμετοχές και 2 γκολ. Το καλοκαίρι υπήρχε περίπτωση ο 23χρονος πια στόπερ να γύριζε ξανά στο Λιμάνι αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ.

ΤΑΡΙΚ ΕΛΙΟΥΝΟΥΣΙ: Στα 29 του χρόνια ο διεθνής Νορβηγός δεν μπόρεσε να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού και πήγε δανεικός στην Καραμπάχ, που επίσης δεν θέλει να τον κρατήσει. Φέτος ο Ταρίκ Ελιουνούσι έχει 7 ματς και κανένα γκολ...

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΙΩΠΗΣ: Στα 23 του χρόνια το ακούραστο... μηχανάκι στον χώρο του κέντρου αποφασίστηκε να πάει δανεικός στον Πανιώνιο και να μείνει στο ρόστερ ο Ζντιέλαρ (σ.σ. με την γνωστή κατάληξη για τον Σέρβο μέσο). Ο Σιώπης κατέγραψε έως τώρα 15 συμμετοχές στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, σύλλογο που τον ανέδειξε στην Super League καθώς ως γνωστόν από πλευράς Ακαδημιών βγήκε από τον Ολυμπιακό που ήταν αρχηγός και των Νέων του.

ΣΠΥΡΟΣ ΡΙΣΒΑΝΗΣ: Ακόμα ένα παράδειγμα παίκτη που δέχθηκε κριτική όταν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό αλλά μερίδα του κόσμου τον ζητούσε πίσω μετά τις εμφανίσεις του στον Ατρόμητο. Βασικός υπαίτιος που... κόπηκε ο Χάσι, όπως και για αρκετές άλλες επιλογές του καλοκαιριού. Ο 23χρονος με ύψος πάνω από 1.90 μέτρα στόπερ έχει φέτος 16 αγώνες με τους Περιστεριώτες που κάνουν πορεία πρωταθλητισμού.

ΚΙΑΖΙΜ ΛΑΤΣΙ: Ο 21χρονος διεθνής με την U21 της Αλβανίας έχει βρει ποδοσφαιρική... στέγη στην Αζαξιό. Ο Λάτσι παίζει κυρίως όλες τις θέσεις στον άξονα. Στην Γαλλία φέτος έχει 14 αγώνες με 2 γκολ.

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΓΟΣ: Ο 21χρονος φορ θέλει να γυρίσει για να μείνει στον Ολυμπιακό από τώρα κάτι που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως μπορεί να γίνει, παρότι διεκόπη ο δανεισμός του και κάνει προπονήσεις στον Ρέντη. Φέτος ο Βέργος είχε 6 ματς στην ουγγρική Βάσας με 1 γκολ και 1 ασίστ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ: Κύριο μέλημά του ήταν βρει άλλη ομάδα στην Πορτογαλία. Στην ομάδα της Ρίο Άβε - απ' όπου ζήτησε να φύγει και να λήξει έτσι πρόωρα ο δανεισμός του - είχε 10 αγώνες με 1 ασίστ. Στα 27 του ο Τάσος Καραμάνος παίζει και ακραίος αλλά και στην γραμμή κρούσης.

ΜΠΡΟΥΝΟ ΒΙΑΝΑ: Ο γεννηθείς το 1995 Βραζιλιάνος στόπερ που αποκτήθηκε επί Μπέντο δεν είχε την πρόοδο που θα ήθελαν στον Ολυμπιακό και πήγε στην Μπράγκα όπου αναγεννήθηκε αγωνιστικά. Ο Μπρούνο Βιάνα φέτος έχει 14 ματς με 3 γκολ και 1 ασίστ.

- Πιο κάτω μπορείτε να ψηφίσετε στο σχετικό poll:

 

Τελευταία Νέα