Σαββατοκύριακο με... Ελλαδάρα-ομαδάρα

Gazzetta team
Σαββατοκύριακο με... Ελλαδάρα-ομαδάρα

bet365

Αν και μας... άγχωσε για ένα δεκάλεπτο, τελικά το ματς με την Ισλανδία ήταν μια γερή προπόνηση για την Ελλάδα ενόψει των «τελικών» του Σαββατοκύριακου κόντρα σε Γαλλία και Σλοβενία. Οπότε η πρόταση μας για το ΣΚ είναι μπάσκετ, αλλά και ποδόσφαιρο.

Η αρχή γίνεται από σήμερα (Σάββατο) το μεσημέρι, στις 4.30μ.μ, όπου το ματς με την Γαλλία έγινε ακόμη πιο δύσκολο μετά την ήττα των «τρικολόρ» την πρεμιέρα από την οικοδέσποινα Φινλανδία. Με νίκη η εθνική κάνει το 2-0, αφήνει πίσω έναν ανταγωνιστή και βάζει πλώρη για την πρωτιά. Όμως και η Κυριακή είναι... fullday όσο αφορά την εθνική ομάδα.

Μάλιστα σε διπλό ταμπλό αφού στις 4.30μ.μ η ομάδα του Κώστα Μίσσα δίνει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην πολύ δυνατή Σλοβενία, όπου κι εδώ ζητούμενο είναι η νίκη. Ακόμη πιο δύσκολη όμως είναι η αποστολή το βράδυ της Κυριακής στο Καραϊσκάκη για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, ειδικά μετά την μεγάλη γκέλα κόντρα στην Εσθονία, όπου πέρασε ανεκμετάλλευτη η επική νίκη της Κύπρου κόντρα στη Βοσνία.

Σέντρα στις 9.45μ.μ κι αντίπαλος το πανίσχυρο Βέλγιο. Στόχος φυσικά το τρίποντο που θα κάνει πιο ορατό τον... δύσβατο δρόμο της πρόκρισης προς το Μουντιάλ του ερχόμενου καλοκαιριού στη Ρωσία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα