Ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι στο GWJ για τον Μουνιέ!

Νίκος Αθανασίου
Ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι στο GWJ για τον Μουνιέ!

bet365

Ο προπονητής της Μπολόνια και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Ρομπέρτο Ντοναντόνι, μιλά αποκλειστικά στο GWJ για τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του και πλέον του Παναθηναϊκού, Αντονί Μουνιέ!

Ο Παναθηναϊκός την τελευταία ημέρα των μεταγραφών έκλεισε το κενό στα εξτρέμ με την προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής! Ο Αντονί Μουνιέ ήταν ο διακαής πόθος του Μαρίνου Ουζουνίδη από την αρχή του καλοκαιριού, με τον 3οχρονο Γάλλο εξτρέμ να υπογράφει στο «τριφύλλι» τριετές συμβόλαιο και να δηλώνει έτοιμος για τίτλους με την πράσινη φανέλα! Ο Μουνιέ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Μπολόνια, με την μεταγραφή του το καλοκαίρι του 2015 να φέρνει στα ταμεία της Μονπελιέ ένα ποσό κοντά στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ!

Στους «ροσομπλού» ο Γάλλος εξτρέμ συνεργάστηκε για δύο χρόνια με τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι! Τον για μια διετία(2006-2008) ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ιταλίας που για τρίτη σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου. Το GWJ επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος μίλησε για τον πρώην του παίκτη, αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια για τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που δεν υπολόγιζε τον νέο παίκτη του Παναθηναϊκού!


«Ο Μουνιέ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πρότυπο επαγγελματία. Έφυγε από την Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό, καθώς έχουμε αρκετές επιλογές σε αυτή την θέση και θα ήταν δύσκολο να έχει τον χρόνο βασικού που επιθυμεί. Ήταν κάτι που το είχαμε αποφασίσει από κοινού. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με σημαντική ιστορία στην Ευρώπη και νομίζω πως είναι μια καλή επιλογή για τον ποδοσφαιριστή» είπε αρχικά o 54χρόνος κόουτς και συνέχισε σχετικά με τα δυνατά σημεία του Μουνιέ:

«Είναι πολύ δυνατός! Είναι ταχύς, έχει καλό αριστερό πόδι. Μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην αντίπαλη άμυνα τόσο με την μπάλα όσο και χωρίς αυτή ενώ είναι εξίσου καλός και στις δύο φάσεις του παιχνιδιού, σε δημιουργική και ανασταλτική συμπεριφορά. Από κει και πέρα, είναι ένας καλός χαρακτήρας που βάζω πάνω απ΄όλα το καλό της ομάδας».

Όσον αφορά, το αν θα ανεβάσει επίπεδο την δημιουργία του Παναθηναϊκού, ο Ντοναντόνι ήταν ξεκάθαρος: «Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πως είναι ακριβώς αυτή την στιγμή το επίπεδο της δημιουργίας του Παναθηναϊκού αλλά πιστεύω ότι ο Μουνιέ θα βοηθήσει αρκετά στην ανάπτυξη της ομάδας και θα μπορέσει να προσφέρει αρκετά στην νέα του ομάδα. Έχει να δώσει πράγματα»!

 

Τελευταία Νέα