Αντώνης Φώτσης: Σαν το παλιό καλό κρασί (pics)

Αντωνία Σπανού
Αντώνης Φώτσης: Σαν το παλιό καλό κρασί (pics)

bet365

O Αντώνης Φώτσης έβαλε τελεία στο κεφάλαιο Παναθηναϊκός, αλλά έχει βάψει με πράσινο χρώμα μια ολόκληρη καριέρα. Το G -Weekend Journal ενώνει μικρές στιγμές από την τεράστια καριέρα του «Μπάτμαν».

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Φώτση, τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Αντώνης συνέδεσε το όνομά του με αναρίθμητες σπουδαίες στιγμές με την πράσινη φανέλα και κατέκτησε φορώντας τη 20 τίτλους, γι’ αυτό και θα αποτελεί για πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας και της οικογένειάς του Παναθηναϊκού».

Με αυτή την ανακοίνωση ένα τεράστιο κεφάλαιο περνάει στην ιστορία. Ο Αντώνης Φώτσης δεν αποτελεί πλέον παίκτη του Παναθηναϊκού και μπαίνει τελεία σε μια συνεργασία που πρόλαβε και μπήκε στα βιβλία του ελληνικού αλλά και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Μόλις στα 16 του έγινε μέλος του ΠΑΟ και σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί την αδιανόητη συνέχεια.

Μερικές φορές η πραγματικότητα ξεπερνά τα όνειρα μας και ο Φώτσης ίσως να έζησε παραπάνω απ΄ όσα είχε τολμήσει να ονειρευτεί.

Πήγε παιδί στον Παναθηναϊκό, δοκίμασε την τύχη του στο ΝΒΑ αλλά και στην Ευρώπη και επέστρεψε δύο φορές σπίτι του ώστε να γευτεί όλες τις χαρές που είχε φανταστεί.

Πλέον στα 36 του αποχωρεί έχοντας κατακτήσει 3 Euroleague (2000, 2009, 2011), ενώ και οι επιτυχίες του με τα γαλανόλευκα συμπληρώνουν το παζλ μιας καριέρας που εντυπωσιάζει και τους πιο δύσπιστους.

Το G – Weekend Journal φτιάχνει το κολάζ του «Μπάτμαν»...

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#10 + 1

 

Τελευταία Νέα