Όλα όσα είδαμε live στον τελικό Survivor! (pics, vids)

Νίκος Μαρούδας
Όλα όσα είδαμε live στον τελικό Survivor! (pics, vids)

bet365

Μετά από 5 μήνες αγωνισμάτων, πείνας, ίντριγκας, αποχωρήσεων και... εκατομμυρίων «αιχμηρών» στάτους το Survivor ολοκληρώθηκε! Το G-Weekend Journal... πιστό στα «μεγάλα γεγονότα» βρέθηκε στον τελικό. Έζησε το κλίμα, μίλησε με την Μαριάννα Καλέργη και σας μεταφέρει όλα όσα... περίεργα έγιναν!

Τι ζήσαμε και φέτος τον χειμώνα... Ποιος να μας το έλεγε πως η επιστροφή του Survivor μετά από 10 χρόνια θα άλλαζε όλο το πρώτο μισό του 2017. Κι όμως το έκανε, κατάφερε όλη η Ελλάδα να ασχολείται τέσσερις μέρες μόνο με αυτό!

Μέσα σε αυτούς φυσικά και εμείς στο G-Weekend Journal. Και να φανταστείτε μόνο ο υπογράφων είχε... τρέλα από την πρεμιέρα. Οι υπόλοιποι κόλλησαν με τον καιρό και όταν το παιχνίδι άρχισε να πουλάει! Έτσι λοιπόν, δεν θα μπορούσε το GWJ (και ο άνθρωπος που γράφει αυτές εδώ τις γραμμές) να λείπει από τον μεγάλο τελικό του Survivor την περασμένη Τετάρτη.

Φτάσαμε στο Άλσος πριν καν έρθουν οι παίκτες. Τραγικό θα πείτε κάποιοι. Ίσως, αλλά ο χαμός που γινόταν μας έκανε να αισθανθούμε δικαιωμένοι για την επιλογή μας.... Αφήστε που προλάβαμε να δούμε και τους Ντάνο και Μάριο να μπαίνουν τρέχοντας στα παρασκήνια για να αποφύγουν τους θαυμαστές. Εδώ κολλάει απόλυτα όμως το, τραγικό!!!

Οι παίκτες άρχισαν σιγά σιγά να έρχονται. Εμείς ήμασταν πολύ κοντά τους. Όλοι έκαναν την πλάκα τους και το διασκέδαζαν. Οι γυναίκες της παρέας φυσικά και έκλεψαν πάλι την παράσταση με την μία και μοναδική Ειρήνη Κολιδά να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή από τον ημιτελικό. Πραγματικά εντυπωσιακή...

Είχε έρθει όμως η ώρα να μπούμε μέσα και να πάρουμε τις θέσεις μας. Σε γενικές γραμμές, ok, ο τελικός ήταν κάπως κουραστικός. Καταλάβαινε ο καθένας που βρισκόταν εκεί πως ο Ντάνος το έχει ήδη... σηκώσει! Α ναι, το πρώτο πράγμα που είδαμε μόλις μπήκαμε στο αμφιθέατρο οι δύο κούπες. Ούτε στο Κάρντιφ τόσο πολύ...

Σπαλ, εσύ σούπερ στάρ!

Ο μόνος που κατάφερε να μας κάνει να ξεχάσουμε την πείνα μας μετά από τόσες ώρες, ήταν ο Γιάνναρος. Όχι ο Αντετοκούνμπο, δεν ήταν εκεί. Ο ένας και μοναδικό Γιάνναρος, ο Σπαλιάρας ντε! «Ήλιε μου, ήλιε μου, ήλιε μου» και κλάμα! Να 'ναι καλά και ο Τανιμανίδης που είπε να τον... γλεντήσει λίγο και το απολαύσαμε!

Κι αφού ο νικητής είχε ήδη βγει και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν στον... έβδομο ουρανό. Ο Σπαλ χτύπησε ξανά! Μέσα στη χαρά του ανθρώπου είπε να κλέψει την παράσταση...

Τι έκανε; Πήγε σαν άλλος... Θανάσης Γιαννακόπουλος, του πήρε την κούπα και την σήκωσε για τον κόσμο του! Ναι ήταν ο ΜΟΝΟΣ που την σήκωσε πέρα του Ντάνου (έβαλε και το χεράκι της λίγο η Παπαδοπούλου, αλλά δεν πιάνεται). Ναι ρε Σπαλ, εμείς εσένα θέλαμε να την σηκώσεις!

Η βραδιά είχε πλέον ολοκληρωθεί. Το Live για όσους το έβλεπαν από την TV είχε τελειώσει, όμως στο Άλσος Βεΐκου, είχε μείνει λίγο ακόμα. Αναμνηστικές φωτογραφίες και το μεγάλο ευχαριστώ του νικητή.

Όλοι το απόλαυσαν μέχρι και την τελευταία στιγμή και μετά ήταν πραγματικά προσεγγίσιμοι και με τον κόσμο και με τους δημοσιογράφους.

«Αααα, το Gazzetta... Βέβαια»!

Όχι, όχι αυτή την ατάκα δεν την είπε κάποιος τυχαίος φίλοι μου. Ή για την ακρίβεια, κάποια τυχαία. Την... αγάπη που έχουμε στην Μαριάννα Καλλέργη πριν καν μπει στο παιχνίδι, την έχετε καταλάβει σίγουρα. Όλοι θα θυμάστε το «Όχι την Καλλέργη ρε...», όταν οι Έλληνες (πως το κάναμε κι αυτό...) την έβγαλαν πρώτη από το παιχνίδι.

Απ' ότι φάνηκε το θυμόταν και η ίδια όταν την προσεγγίσαμε και της είπαμε από που είμαστε. Ενθουσιάστηκε! Δεν σας το λέμε έτσι, όντως το έκανε... Η ατάκα που βλέπετε παραπάνω είναι όλη δική της.

Δεν έμεινε μόνο σε αυτό όμως, μας μίλησε και για τη νίκη του Ντάνου: «Αναμενόμενο για εμένα. Άξιος αντίπαλος ο Μάριος. Γενικά η τετράδα ήταν αυτή που ήθελα και περίμενα. Στο τέλος έμειναν οι δύο καλύτεροι και θεωρώ πως ο Γιώργος το άξιζε. Ελπίζω η ζωή να του φέρει ακόμα περισσότερα», μας είπε για τον αγαπημένο της όπως φαίνεται Γιώργο Αγγελόπουλο.

Για την επόμενη μέρα του Ντάνου; Ξεκάθαρη: «Δε νομίζω πως τον απασχολεί πολύ να βρεθεί στη showbiz. Είναι αυτό που βλέπετε. “Σε όποιον αρέσουμε”, λέει κι ο ίδιος και η ζωή συνεχίζεται». Άρα τον βλέπουμε να γυρνάει στην Σκιάθο μόνιμα.

Δυστυχώς και Έλληνα εσύ φταις γι' αυτό η Μαριάννα δεν έμεινε πολύ στο παιχνίδι. Όμως, κατάφερε να κερδίσει κάποια πράγματα... «Έμαθα να πιστεύω μέχρι τέλους σε κάθε θέμα. Στη ζωή περνάμε πολλές δυσκολίες και αυτό που μου έδωσε το Survivor είναι να πιστεύω πολύ περισσότερο στον εαυτό μου», πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει!

Όσοι θέλετε να δείτε Μαριάννα και Ντάνο μαζί, μπορείτε αν πάτε στην Σκιάθο! Η Καλλέργη θα πάει μαζί του, μας το είπε όταν την ρωτήσαμε αν έχει κρατήσει φιλίες από το παιχνίδι. «Είμαι πολύ κοντά με τον Μπο, τον Ντάνο, θα πάμε μαζί και στην Σκιάθο τώρα, τον αγαπώ και με αγαπά πάρα πολύ», να δούμε πόσο κόσμο θα αντέξει φέτος το νησί!!!

Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος όμως. Ξέρουμε, ξέρουμε, θέλετε να ξαναδείτε την Μαριάννα με μαγιό στην Καραϊβική. Ε λοιπόν, μην αποκλείσετε τίποτα! «Αν ήταν καλές οι καιρικές συνθήκες, ναι θα το ξανάκανα», ρε παιδιά κάντε το κάπου χωρίς υγρασία του χρόνου!

Αυτά λοιπόν από τον μεγάλο τελικό του Survivor. Πέντε μήνες πέρασαν και ήρθε η ώρα να κάνουμε όλοι διακοπές... Σε λίγους μήνες θα έχουμε στην καθημερινότητά μας τους παίκτες του δεύτερου κύκλου στον ΣΚΑΪ. Άντε καλό καλοκαίρι να έχουμε και ραντεβού τον Οκτώβρη ή τον Φλεβάρη!

 

Τελευταία Νέα