Μέσι vs Ρονάλντο: Το απόλυτο «crash test» μέσα στα χρόνια! (pics)

Αντωνία Σπανού
Μέσι vs Ρονάλντο: Το απόλυτο «crash test» μέσα στα χρόνια! (pics)

bet365

Μέσι και Ρονάλντο έχουν χτίσει τον δικό τους ξεχωριστό «μύθο» μέσα στο χορτάρι. Το G – Weekend Journal «ακολουθεί» τα βήματα τους και σας παρουσιάζει όλες τους τις αλλαγές από τα παιδικά τους χρόνια μέχρι και την κορυφή.

Tις Άγιες Ημέρες που οι οικογένειες μαζεύτηκαν στο οικογενειακό τραπέζι, μετά το φαγοπότι μεταξύ συγγενών και φίλων προκύπτουν διάφορα θέματα για να... διαφωνήσουμε.

Στα πολιτικά λύση δεν υπάρχει, στο κύπελλο Ελλάδας έχουμε και τους επαναληπτικούς, τα playoffs στο μπάσκετ τα σκεφτόμαστε συνέχεια, οπότε τι μένει;

Κριστιάνο ή Μέσι, Μέσι ή Κριστιάνο κλασικό θέμα με κλασικό... καυγά.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Στο G – Weekend Journal αφήνουμε στην άκρη τα κατορθώματα τους, αφού και στο Champions League ακόμα όλα ανοιχτά είναι, και ακολουθούμε την διαδρομή τους μέσα στο χορτάρι από τότε που ξεκίνησαν να κλοτσούν την μπάλα.

Από τότε που ήταν παιδάκια ακόμα το μοναδικό τους όνειρο για να γλυτώσουν από τα άσχημα που ίσως να τους είχε γράψει η μοίρα ήταν να δημιουργήσουν μια ιστορία που ίσως να μην είχαν τολμήσει καν να ονειρευτούν.

Οι αφετηρίες ήταν διαφορικές, αλλά ο προορισμός και για τους δυο είναι το... μεγαλείο.

Από το Ροσάριο στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι, από την Φούντσαλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με λίγο πιο «περίπλοκη» διαδρομή, στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Μάντσεστερ και την Γιουνάιτεντ και από εκεί και αυτός στην Ισπανία και την... μισητή Ρεάλ.

Πέρασαν πολλά, προσπάθησαν πολύ και οι δυο τους έχουν βάλει το όνομα τους σε μια ιστορία που φαντάζει σχεδόν αδύνατον να το βάλεις.

Οι δυο τους κατάφεραν να γίνουν ηγέτες, να κατακτήσουν τα πάντα και να δημιουργήσουν καριέρες όνειρο σε μια πολύ σκληρή πραγματικότητα που τους βάζει συνέχεια απέναντι της.

Εμείς ακολουθήσαμε την διαδρομή τους και σας γυρίζουμε πίσω στον χρόνο, βλέποντας την πορεία των δύο ανταγωνιστών για τον τίτλο του κορυφαίου!

ΛΙΟ ΜΕΣΙ

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

 

Τελευταία Νέα