Τσάμπι Αλόνσο: Με στιλ και φαντασία! (pics)

Αντωνία Σπανού
Τσάμπι Αλόνσο: Με στιλ και φαντασία! (pics)

bet365

O Τσάμπι Αλόνσο έγραψε την δική του ιστορία στα γήπεδα και παράλληλα θεωρείται ένας από τους πιο στιλάτους παίκτες. Το G-Weekend Journal ακολουθεί την «πλούσια» διαδρομή του και σας παρουσιάζει την... εξέλιξη του.

Έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση 16 τίτλων.

Αν τον ρωτήσει κανείς για την αγαπημένη του στιγμή, δεν θα δυσκολευθεί και πολύ ν' απαντήσει για εκείνη τη ζεστή νύχτα του Μαΐου στην Πόλη, το 2005, στο έπος της Λίβερπουλ.

Αν τον αντικρίσει κανείς εντός γηπέδου, θα ζηλέψει με την ακρίβεια στο πόδι του και την ηρεμία που αποπνέει μέσα στο παιχνίδι.

Εκτός αγωνιστικού χώρου, ποιος δεν θα ήθελε ν' αντιγράψει το στυλ του; Ο Τσάμπι Αλόνσο έγραψε την ιστορία του και αποχωρεί το καλοκαίρι, σεβόμενος την εξέλιξη του αθλήματος και τις ανάγκες, τόσο του σπορ όσο και τις δικές του, στην ηλικία των 35 ετών.

Όταν είναι μέσα στο χορτάρι φάνταζε πάντα αρχοντικός στο παιχνίδι του, ενώ έξω απ' αυτό μοιάζει, ειδικά τα τελευταία χρόνια, με μοντέλο.

Για ακόμα μια εβδομάδα το G – Weekend Journal κάνει μια αναδρομή στις αλλαγές που έχει κάνει ο Ισπανός μέσος στην εμφάνιση του, γυρνάει το χρόνο πίσω, καταλήγοντας στο σήμερα και θυμίζει σε άπαντες μια ακόμα μοναδική διαδρομή.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

 

Τελευταία Νέα