Aθλητές και video clips! (vids)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Aθλητές και video clips! (vids)

bet365

Eνα θέμα που... ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ με τέρμα τα ηχεία! To Gazzetta Weekend Journal βρήκε και σας παρουσιάζει αθλητές-ονόματα που έχουν πρωταγωνιστήσει σε μουσικά βίντεο κλιπ!

Δεν είναι λίγοι οι αθλητές που έχουν αφήσει για λίγο τις προπονήσεις και τους αγώνες κι έχουν επιχειρήσει να δοκιμάσουν τις υποκριτικές τους ικανότητες. Εμείς ανοίξαμε το youtube, ανοίξαμε και τέρμα την φωνή και θυμηθήκαμε 10 φορές που είδαμε τους αγαπημένους μας παίκτες να εμφανίζονται σε μουσικά βίντεο κλιπ!

10. Πίτερ Κράουτς: Peace: Gen Strange

Πρώτος και καλύτερος ο θεούλης Πίτερ Κράουτς! Ο επιθετικός της Στόουκ Σίτι που δηλώνει φαν των Kasabian εμφανίστηκε στο τραγούδι: «Gen Strange». Πολύ... swag!

9. Ρέι Άλεν: Public Enemy: He Got Game

To «He Got Game» είναι το soundtrack από την ομώνυμη ταινία του Σπάικ Λι που κυκλοφόρησε το 1998. Ο Ρέι Άλεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν θα μπορούσαν να λείπουν σκηνές του από το βίντεο κλιπ του soundtrack.

8. Λούκας Ποντόλσκι: Brings feat. Lukas Podolski: Halleluja

Όχι. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο ακούσαμε. Ωστόσο, είδαμε τον Λούκας Ποντόλσι να κάνει τα πάντα. Και τραγούδησε και κολπάκια με την μπάλα και ... τσαλιμάκια στην κάμερα.

7. Ντιντιέ Ντρογκμπά: Julia Channel: Forever In a Day

Η Julia ντύνεται, στολίζεται και πηγαίνει να συναντήσει τον αγαπημένο της Ντιντιέ Ντρογκμπά... Το είδαμε κι αυτό!

6. Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο: Oasis: Lord Don't Slow Me Down

Ο θρύλος της Γιουβέντους είναι πολύ καλός φίλος με τον Νόελ Γκάλαχερ και μεγάλος φαν των Oasis! Πως θα μπορούσε να λείπει από το «Lord Don't Slow Me Down» που προβάλει πολλές προσωπικές στιγμές της μπάντας; Ο Ντελ Πιέρο εμφανίζεται στο κλιπ να υπογράφει μία φανέλα του!


5. Shakira: La la la

Εντάξει τώρα... Ποιος Πικέ; Ποιος Νεϊμάρ; Ποιος Μέσι... Ποιος Φάμπρεγας, Φαλκάο, Αμπιντάλ και Αγουέρο! Μόνο Σακίρα! Η Κολομβιανή μας... ταρακούνησε στο Μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας.

4. Μάτζικ Τζόνσον: Μάικλ Τζάκσον: Remember the Time

O Mάτζικ Τζόνσον... γύρισε πίσω τον χρόνο και μεταφέρθηκε στην αρχαία Αίγυπτο για λογαριασμό του «Remember the time» του Μάικλ Τζάκσον. Πρωταγωνιστής ο Έντι Μέρφι!

3. Λεμπρον Τζέιμς: Jay-Z: D.O.A. (Death of Auto-Tune)

Στο πρώτο single από το 11ο άλμπουμ του Jay-Z ο ΛεΜπρον Τζέιμς παίζει μπάσκετ σε ανοιχτό γήπεδο υπό τους ήχους του D.O.A. και παρέα με τον γνωστό ράπερ.

2.Σακίλ Ο' νιλ, Μπαρόν Ντέιβις, Μάικ Τάισον: P. Diddy: Βad boy for life

Και ποιος δεν πέρασε από αυτό το βίντεο κλιπ... ο Shaquille O'neal θα έλειπε;! Μάλιστα, έκανε το πέρασμά του τόσο ο Μπαρόν Ντέιβις, όσο κι ο Μάικ Τάισον.

1. Μάικλ Τζόρνταν: Mάικλ Τζάκσον: Jam

Mόνο η κορυφή ταιριάζει στους δύο θρύλους. Όταν ο Μάικλ Τζόρνταν συνάντησε τον Μάικλ Τζάκσον... στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Jam»! O σταρ του ΝΒΑ... μαθαίνει μπάσκετ στον Μάικλ Τζάκσον και ο σταρ της μουσικής... χορευτικές φιγούρες στον Τζόρνταν.

Αυτό το τραγούδι έπαιξε και στο βίντεο: «Untouchabulls» για το πρωτάθλημα των Μπουλς το 1992!

 

Τελευταία Νέα