Οι 3 τυχεροί... ΗΡΩΕΣ!

Gazzetta team
Οι 3 τυχεροί... ΗΡΩΕΣ!

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal ανακοινώνει τους 3 τυχερούς που κέρδισαν και θα λάβουν εντελώς δωρεάν το νέο βιβλίο ΗΡΩΕΣ και 1 τεύχος του νεόυ διμηνιαίου κόμικ ΖΑΓΚΟΡ!

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη! Εκατοντάδες ονόματα συμπλήρωσαν την φόρμα του Gazzetta Weekend Journal διεκδικώντας το νέο βιβλίο ΗΡΩΕΣ για να...ξαναγίνουν παιδιά! Ένα ανθολόγιο όπου οι 15 εμβληματικότεροι ήρωες από το 1951 έως και τις μέρες μας εμφανίζονται μέσα από σπάνιες ή αδημοσίευτες ιστορίες! Όμως οι τυχεροί είναι τρεις!

Τις επόμενες ημέρες άνθρωποι των εκδόσεων ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ θα επικοινωνήσουν μαζί τους για τον τρόπο που θα γίνει η αποστολή του νέου βιβλίου ΗΡΩΕΣ αλλά και ενός τεύχους του νέου διμηνιαίου κόμικ ΖΑΓΚΟΡ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ G-WEEKEND JOURNAL ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

Ευάγγελος Γκέλης

Μανώλης Παναγιωτόπουλος

Στάθης Σεπυργιώτης

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στο eshop του www.mikrosiros.gr, αλλά και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία. Πληροφορίες επίσης τηλεφωνικά στο 210-8983824 και στο facebook www.facebook.com/mikrosirosPubli

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα