Φωτιά στα... Σαββατομεσήμερα και Σαββατοαπογεύματα!

Gazzetta team
Φωτιά στα... Σαββατομεσήμερα και Σαββατοαπογεύματα!

bet365

Είναι από τα Σαββατόβραδα που δεν μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς τι να κάνεις. Αυτό το «να βγώ για κανά ποτάκι ή να μείνω σπίτι» δεν πρόκειται να σε απασχολήσει. Τον λόγο τον ξέρεις καλά...

Όταν έχει την απόλυτη ματσάρα βράδυ εσύ θα κάτσεις να κανονίζεις εξόδους; Το πολύ-πολύ 2-3 τηλέφωνα στα φιλαράκια για το σπίτι που θα μαζευτείτε και τι θα περιλαμβάνει το μενού.

Όμως όταν το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι σε ώρα... Clasico, αλλά απόγευμα (17.15) ξέρεις ότι μπορείς να τα κάνεις όλα. Και μπαλίτσα και ποτάκι. Έφτασε η μεγάλη μέρα λοιπόν. Ένα παιχνίδι που πολλές φορές κρίνει το πρωτάθλημα στην Ισπανία κι άλλες φορές απολύτως τίποτα.

Δεν παύει όμως να είναι το κορυφαίο ντέρμπι του πλανήτη. Ένα ραντεβού ποδοσφαιρικών γιγάντων. Η απόλυτη παράσταση του αθλήματος. Σας ψήσαμε έτσι; Θα τα φροντίσει όλα το Cosmote Sport2 HD. Εσείς φέρετε μόνο τις μπύρες και τις πίτσες... Έστω και το απόγευμα, γιατί Clasico χωρίς φαγητό και καλή παρέα... δεν παίζει!

Όμως επειδή σοφά ο λαός λέει πως «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» έτσι και το καλό Σάββατο φαίνεται από το... μεσημέρι. Πρέμιερ Λιγκ κύριοι και ματς που μπορεί να... δείξει πολλά όσο αφορά το πρωτάθλημα. Στο ETIHAD η... μάχη του Πεπ Γουαρδιόλα με τον Αντόνιο Κόντε. Ή αλλιώς Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι. Στις 2.30μ.μ στο Cosmote Sport1 HD.

Καλή διασκέδαση και καλά... ξεμπερδέματα με το έτερο ήμισυ!


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα