Όταν έχεις πατέρα πρωταθλητή! (vids)

Νίκος Τσιώκος
Όταν έχεις πατέρα πρωταθλητή! (vids)

bet365

Το G-Weekend Journal γράφει για τον νέο παγκόσμιο πρωταθλητή, Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο δεύτερος γιος πρωταθλητή της Formula1 που επίσης κατακτά τίτλο! Η στήριξη από την οικογένειά του και η υποχρέωση προς τον πατέρα του.

Όταν έχεις έναν πατέρα, ο οποίος είναι παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1 και είσαι κι εσύ μέρος του εν λόγω αθλήματος, τότε νιώθεις την υποχρέωση να πράξεις κι εσύ το ίδιο, δηλαδή να κατακτήσεις τον τίτλο στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Βέβαια, ο πατέρας σου δε θα σου πει «κάνε με υπερήφανο γιε μου», αλλά «είμαι υπερήφανος για σένα γιε μου»!

Ωστόσο, και πάλι νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω για να του δώσεις τη χαρά, την υπερηφάνεια και όποιο άλλο συναίσθημα μπορείς να προσφέρεις εκείνη τη στιγμή. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση των Κέκε και Νίκο Ρόσμπεργκ.

Δεν ήταν ένα απλό ρεκόρ της F1, το οποίο είναι πολύ σπάνιο και μέχρι σήμερα το είχε καταφέρει μόνο ένα ζευγάρι πατέρα και γιου (Γκράχαμ και Ντέιμον Χιλ). Είναι πολλά περισσότερα από ένα ρεκόρ, είναι μία σχέση μεταξύ πατέρα και γιου, είναι όλα τα συναισθήματα που προαναφέραμε.

Γι' αυτό και σε συνέντευξή του ο Νίκο ανέφερε το πόσο ξεχωριστό ήταν που πανηγύριζε μαζί με τον Κέκε την κατάκτηση του παρθενικού τίτλου της καριέρας του. Βέβαια, σε όλη αυτή την προσπάθεια είχε και τη στήριξη που έπρεπε από την οικογένειά του.

Όχι ότι πριν δεν την είχε, αλλά για πρώτη φορά είδαμε σύσσωμη την οικογένεια Ρόσμπεργκ να βρίσκεται σε Γκραν Πρι και να παρακολουθεί με αγωνία τη μάχη του γιου και συζύγου, αφού παρούσα ήταν φυσικά και η Βίβιαν Σίμπολντ.

Όλοι μαζί, λοιπόν, το... καταχάρηκαν, πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά και με το δίκιο τους, αφού ήταν μία χαρούμενη στιγμή, την οποία για να λέμε και την αλήθεια δεν ξέρουν αν θα έχουν την ευκαιρία να τη ζήσουν ξανά στο μέλλον, και το γλέντησαν μέχρι πρωίας!

Άλλωστε, σε μία τέτοια περίπτωση νιώθεις τέτοια ηδονή που δε γίνεται να μην το γλεντήσεις με τα αγαπημένα σου άτομα. Κάπως έτσι, λοιπόν, γράφτηκε ένας ωραίος επίλογος στη φετινή χρονιά για το όνομα Ρόσμπεργκ, αλλά και γενικότερα στην καριέρα του, καθώς πριν ακόμη... ξενερώσει από την σαμπάνια στην κορυφαία του στιγμή επέλεξε να βάλει τίτλους τέλους!

 

Τελευταία Νέα