Χριστοδούλου: «Ανυπομονούμε για το πρώτο μας ματς στο Champions League

Χριστοδούλου: «Ανυπομονούμε για το πρώτο μας ματς στο Champions League

Newsroom
Χριστοδούλου: «Ανυπομονούμε για το πρώτο μας ματς στο Champions League

bet365

Η Στέλλα Χριστοδούλου μίλησε για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Ολυμπιακού αύριο κόντρα στην Αστερίξ.

Οι επίσημες υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων στο βόλεϊ αρχίζουν αύριο με τα κορίτσια του Ολυμπιακού να αντιμετωπίζουν στου Ρέντη την Αστερίξ, για τα προκριματικά του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκες» μετά από μια σειρά δυνατών φιλικών, θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, ώστε να πάνε να διεκδικήσουν την πρόκριση στην ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

«Μετά από μια δύσκολη κι περίεργη χρόνια, επανερχόμαστε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις αύριο. Είμαστε ενθουσιασμένες καθώς φέτος θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά στο Champions League, μια καινούρια εμπειρία για εμάς όπου θέλουμε να ξεκινήσει δυναμικά και να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Είμαστε έτοιμες για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στην Αστερίξ. Ανυπομονούμε να ξαναπαίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και να ζήσουμε πάλι μοναδικές στιγμές. Το να αγωνιζόμαστε μπροστά στους φιλάθλους μας, μας είχε λείψει πολύ και τους περιμένουμε την Τρίτη στο Ρέντη να μας υποστηρίξουν με τον τρόπο που ξέρουν» ανέφερε η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, για την αναμέτρηση με την βελγική ομάδα (19:00).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα