Παναθηναϊκός: Παρέμεινε και ο Ράπτης και έφτιαξε τριάδα «φωτιά» στα άκρα

Παναθηναϊκός: Παρέμεινε και ο Ράπτης και έφτιαξε τριάδα «φωτιά» στα άκρα

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Παρέμεινε και ο Ράπτης και έφτιαξε τριάδα «φωτιά» στα άκρα

bet365

Ένα ακόμα σημαντικό του γρανάζι κράτησε ο Παναθηναϊκός, με τον Αλέξανδρο Ράπτη να παραμένει και την ερχόμενη χρονιά στους «πράσινους» που με Ράπτη, Πρωτοψάλτη, Ανδρεόπουλο δημιουργούν μια εξαιρετική τριάδα στα άκρα.

Από την πρώτη στιγμή που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, στον Παναθηναϊκό άρχισαν την δουλειά για την συμπλήρωση του ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Με τον Γιάκομπσεν να είχε ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, αρχικά αποκτήθηκε ο Μπραμ Βαν ντε Ντρις, ο κατά πολλούς καλύτερους διαγώνιους του περσινού πρωταθλήματος και στην συνέχεια ακραίος Θανάσης Πρωτοψάλτης.

Ωστόσο σημαντικό βάρος έπεσε και στις ανανεώσεις, με τον Ρανγκέλ να παραμένει όπως και ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, το κομμάτι που έλειπε για να συμπληρωθεί το παζλ, ήταν αυτό του Αλέξανδρου Ράπτη. Ο 21χρονος ακραίος που στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως διαγώνιος, ενώ στο περσινό ήταν ο MVP οδηγώντας τους «πράσινους» στην κορυφή μετά από 14 χρόνια, σκέφτηκε να συνεχίσει στο εξωτερικό, είχε προτάσεις επίσημες ή απλές κρούσεις και από τις υπόλοιπες τρεις ομάδες της τετράδας (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Φοίνικα), ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να παραμείνει στο «τριφύλλι».

Μια απόφαση που φέρνει την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου με μια εξαιρετική και συνάμα ελληνική τριάδα στα άκρα (Πρωτοψάλτης, Ανδρεόπουλος οι άλλοι δύο). Με την παραμονή του Ράπτη θα λέγαμε πως λύνονται και τα χέρια του προπονητή του Παναθηναϊκού, καθώς πλέον μπορεί είτε να πάει για ξένο κεντρικό ή ακόμα και να κρατήσει την θέση του ξένου για τον Ιανουάριο αποκτώντας Έλληνα κεντρικό. Το σίγουρο είναι πως με την παρουσία του Ράπτη, οι «πράσινοι» δυναμώνουν σε μεγάλο βαθμό επιθετικά.

Ο ύψους 1.98 Πατρινός ακραίος, αποκτήθηκε το 2018 από την ΑΕΠ Ολυμπιάς και στα χρόνια που αγωνίζεται στην Volley League έχει δείξει πως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η χώρα μας την τελευταία δεκαετία. Μετά και την παραμονή του Ράπτη το βάρος θα πέσει όχι μόνο στο κέντρο, αλλά και στην συμπλήρωση του ρόστερ, καθώς φέτος ο Παναθηναϊκός θα παίζει και Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Challenge Cup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα