Πανταλέων: Διευθυντής αγωνιστικών τμημάτων στον Ερασιτέχνη!

Πανταλέων: Διευθυντής αγωνιστικών τμημάτων στον Ερασιτέχνη!

Κώστας Ζάλιαρης
Πανταλέων: Διευθυντής αγωνιστικών τμημάτων στον Ερασιτέχνη!

bet365

Η σχέση αυτή δεν θα τελείωνε σε καμία περίπτωση με την απόσυρση από την ενεργό δράση κι έτσι ο Σωτήρης Πανταλέων παραμένει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ως διευθυντής των αγωνιστικών τμημάτων!

Build A Bet στο Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Ο Σωτήρης Πανταλέων δεν μπορεί μακριά από τον Παναθηναϊκό. Μπορεί η παρουσία του ως αθλητής του βόλεϊ και οι μάχες του στα φιλέ να ολοκληρώθηκαν, όμως, όχι η ιστορία του με το τριφύλλι.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης ότι οι δύο πλευρές συνεχίζουν μαζί την κοινή τους πορεία, με τον Πανταλέοντα ν' αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Αγωνιστικών Τμημάτων.

Αναλυτικά:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σωτήρη Πανταλέων ο οποίος αναλαμβάνει πλέον τα καθήκοντα του Διευθυντή Αγωνιστικών Τμημάτων.

Ο Σωτήρης Πανταλέων θα συνεχίσει να υπηρετεί την ομάδα της καρδιάς του από άλλο πόστο πλέον καθώς θεωρείται από τους πλέον κατάλληλους να ενισχύσει τον Σύλλογο και διοικητικά.

Έπειτα από την πολυετή προσφορά του ως αθλητής αναλαμβάνει να βάλει το λιθαράκι του ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι …παντοτινός πρωταθλητής έχοντας σαν εφόδια του τη βαθιά γνώση του αθλητισμού και την αγάπη του για τον Σύλλογο.

Διαβάστε επίσης:

Σωτήρης Πανταλέων: Γεννημένος Παναθηναϊκός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα