Ανδρεόπουλος: «Δικαίως πρώτος ο Ολυμπιακός, εντελώς αποτυχημένο το σύστημα της Λίγκας (vid)

Gazzetta team
Ανδρεόπουλος: «Δικαίως πρώτος ο Ολυμπιακός, εντελώς αποτυχημένο το σύστημα της Λίγκας (vid)

bet365

Αφού πρώτα παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός κατακτά δικαίως το πρωτάθλημα, στην συνέχεια ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος χαρακτήρισε αποτυχημένο το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος από την Λίγκα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύθηκε τα τελειώματα του σετ και ενδεχομένως μία κούραση δική μας. Δεν είχαμε τις ανάσες που θέλαμε. Οι δυνάμεις μας μας εγκατέλειπαν μέσα στο ματς. Ο Ολυμπιακός έφτασε σε μία δίκαιη νίκη και έχει τέτοια διαφορά όπου δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα. Είναι μεγάλη η διαφορά και είναι δύσκολο να την καλύψει κάποια ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι δικαίως πολύ κοντά στο πρωτάθλημα. Εμφάνισε την πιο σταθερή ομάδα. Εγώ γκρινιάζω για το πρόγραμμα της ΕΣΑΠ. Δεν μπορούσαμε να το ακολουθήσουμε χωρίς βαθμολογικές απώλειες. Η λίγκα το γνώριζε.

Φέτος έχουμε ένα εντελώς αποτυχημένο σύστημα. Πάμε να κάνουμε μία χαζομάρα όπου έχει γίνει στην Κύπρο δύο φορές και γελούσε ο κόσμος. Γι' αυτό φωνάζω. Όλες οι ομάδες προσπαθούν αλλά η λίγκα έχει κάνει σφάλματα. Ένα από αυτά είναι το σύστημα διεξαγωγής και το δεύτερο η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μετά τον κορονοϊό. Στις 16 Ιανουαρίου μας έστειλαν τρεις προτάσεις με τρία ντέρμπι και τρία ταξίδια σε 14 ημέρες. Γίνεται να μην έχεις βαθμολογικές απώλειες; Κι ο συνάδελφος (σ.σ Καζάζης) καταλαβαίνει τον πόνο τον δικό μας. Ο μόνος που δε μας καταλαβαίνει είναι η Λίγκα. Ποιος είναι αυτός που ορίζει τη μοίρα των ομάδων που δαπανούν χιλιάδες ευρώ και κάνουν επενδύσεις;».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα