Φλαούνας: «Δεν ήταν στόχος να μας κοντράρουμε τον Ολυμπιακό αλλά να πάρουμε βαθμούς εκεί που μπορούμε»

Gazzetta team
Φλαούνας: «Δεν ήταν στόχος να μας κοντράρουμε τον Ολυμπιακό αλλά να πάρουμε βαθμούς εκεί που μπορούμε»

bet365

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Άκης Φλαούνας ανέφερε πως οι Κρητικοί ήξεραν πως δεν θα μπορούσαν να κοντράρουν τον Ολυμπιακό και κοιτάζουν τα υπόλοιπα παιχνίδια όπως αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Άκης Φλαούνας είπε: «Σε οκτώ μέρες έχουμε παίξει τέσσερις αγώνες. Είναι πολύ κουραστικό και επίπονο για μας αυτό και με ταξίδια εκτός έδρας όλα. Επίσης έχουμε και έναν αγώνα σε τρεις μέρες. Κάναμε ένα ροτέισον, έπαιξαν όλα τα παιδιά που μπορούσαν. Στόχος μας δεν ήταν να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό, αλλά να πάρουμε πόντους από εκεί που μπορούμε να τους πάρουμε. Στην ουσία κάναμε διαχείριση ώστε να έχουμε και δυνάμεις το Σάββατο με τον Φίλιππο που θέλουμε να το κερδίσουμε. Είναι θετικό το πρόσημο. Μας έκανε καλό τα συνεχόμενα ματς. Εχουν βελτιωθεί οι αυτοματισμοί μας και ενσωματωθεί και ο Σαρικεΐσογλου στην υποδοχή θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Το λίμπερο του ΟΦΗ Σπύρος Βελούδης είπε: «Υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί. Εκτός από τη θέση του στη βαθμολογία είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος το τελευταίο διάστημα. Το είδαμε και στα ντέρμπι. Και εμείς είμαστε καλά, αλλά εκ των πραγμάτων ήταν δύσκολα. Για μας τα ματς που θα κυνηγήσουμε τους βαθμούς είναι μπροστά. Προερχόμαστε από πολλά εκτός έδρας ματς. Από την Κρήτη στην Θεσσαλονίκη και από την Κρήτη στην Αθήνα και πάλι Κρήτη για να πάμε στη Βέροια. Η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη. Εχουμε μπροστά το Φίλιππο και το Μίλωνα και να τελειώσουμε τη σεζόν στο καλύτερο πλασάρισμα και κυρίως να έχουμε υγεία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα