Φοίνικας: Στην Σύρο βρίσκεται ο Φέι

Gazzetta team
Φοίνικας: Στην Σύρο βρίσκεται ο Φέι

bet365

Στην Σύρο για λογαριασμό του Φοίνικα βρίσκεται ο Κουπόνο Φέι με τον Αμερικανό ακραίο να είναι ο 5ος ξένος των «πειρατών». Τους ανθρώπους του Φίλιππου Βέροιας για την φιλοξενία ευχαρίστησαν οι νησιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φοίνικα για την άφιξη του Φέι έχει ως εξής: «Έφτασε Σύρο το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Φοίνικα Σύρου ONEX Κουπόνο Φέι. Ο Αμερικανός ακραίος ήρθε σήμερα στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων όπου και τον υποδέχτηκαν οι άνθρωποι της ομάδας. Όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία, τον διεθνή Αμερικανό υποδέχτηκε στο λιμάνι της Ερμούπολης ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Αντώνης Σολάρης, ο τιμ μάνατζερ Μανώλης Βαμβακούσης, η υπεύθυνη του γραφείου της ομάδας Μύριαμ Μαραγκού και ο Ζίγκα Στερν που δεν ταξίδεψε λόγω τραυματισμού στη Βέροια.

Ο Kupono Fey γεννήθηκε στις 21/1/1995 έχει ύψος 1,96 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί και στη θέση του λίμπερο. Ξεκίνησε την καριέρα του τo 2013 στην ομάδα του Πανεπιστημίου της Χαβάης έως το 2017 και στη συνέχεια στην Ιταλική Globo BF Frusinate Sora έως το 2020. Έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο Παναμερικανικό κύπελλο το 2015 με την Εθνική Εφήβων. Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ τον καλωσορίζει και του εύχεται, μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες».

Τα «ευχαριστώ» του Φοίνικα για την φιλοξενία από τον Φίλιππο Βέροιας

Αναλυτικά η ανακοίνωση των... πειρατών για την φιλοξενία του Φίλιππου Βέροιας έχει ως εξής: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αναβολή του αγώνα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League μεταξύ των ομάδων του Φίλιππου Βέροιας και του Φοίνικα ΟΝΕΧ, η ομάδα μας θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής. Δυστυχώς η πανδημία στέκεται για μια ακόμη φορά «εμπόδιο» στην διεξαγωγή των αγώνων.

Ευχόμαστε γρήγορη και εύκολη ανάρρωση στους αθλητές που βρέθηκαν θετικοί στον COVID 19. Παράλληλα ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας κ. Δημήτρη Πιτούλια, τον Γενικό Αρχηγό κ. Λεωνίδα Ξανθόπουλο και τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας κ. Κωνσταντίνο Κορωνά για την άψογη φιλοξενία κατά τις ημέρες που βρεθήκαμε στην πόλη τους. Τέτοιες συμπεριφορές αναβαθμίζουν το βόλεϊ και αναπτύσσουν σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των ομάδων. Ευχόμαστε στην ομάδα της Βέροιας να ξεπεράσει γρήγορα τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία στην ομάδα τους και γρήγορα να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα