Ταρνατώρος: «Έχουμε πάρει απόφαση να μην υποβιβαστεί καμιά ομάδα»

Gazzetta team
Ταρνατώρος: «Έχουμε πάρει απόφαση να μην υποβιβαστεί καμιά ομάδα»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, βρέθηκε στη Βέροια και είδε το παιχνίδι του Φίλιππου Βέροιας με τον Μίλωνα και δήλωσε πως έχει παρθεί η απόφαση να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση: «Ήταν πραγματικά ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, εφάμιλλο των ομάδων που παίζουν. Όπως έχω πει επανειλημμένως το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό παρ’ όλες τις δυσκολίες που έχουμε διοργανωτικά να το «τρέξουμε» και μέσα σε 1,5 2 μήνες να το τελειώσουμε. Θεωρώ ότι όλες οι ομάδες πλέον βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ακόμη καλύτερο».

Για τον πρώτο γύρο που ολοκληρώθηκε: «Καταρχήν αν κάνουμε μια γρήγορη ανασκόπηση του πρώτου γύρου θεωρώ ότι έχουν γίνει πάρα πολύ ωραία παιχνίδια και πάντα να έχετε υπόψιν σας ότι όσο περνάνε οι αγωνιστικές, το πρωτάθλημα κορυφώνεται. Οπότε να είστε σίγουροι ότι θα γίνει ένα εκπληκτικό πρωτάθλημα και θα δούμε πάρα πολύ ωραίους αγώνες».

Για τα play out: «Όσον αφορά τα play out, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γίνουν. Θα εξαρτηθεί βέβαια και το θέμα με τις Preleague, άρα δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα. Αυτό είναι το σκεπτικό ,αυτήν την απόφαση έχουμε πάρει στο Διοικητικό Συμβούλιο και θεωρώ ότι είναι η πιο λογική απόφαση για την φετινή χρονιά, διότι είναι ομάδες πάρα πολύ καλές δεν υπάρχουν αυτήν την στιγμή αλλά περιθώρια. Το πρωτάθλημα γίνεται κάτω από ειδικές συνθήκες και θεωρώ ότι είναι πολύ σωστή αυτή η απόφαση, ώστε ειδικά φέτος να μην πέσει καμία ομάδα. Αυτήν την στιγμή διάγω τον ενδέκατο χρόνο στην προεδρία της ΕΣΑΠ. Αυτό το οποίο έχω πει και στις ομάδες και σε όλους, είναι ότι πρέπει πλέον να βρεθούν καινούργιοι παράγοντες νέα παιδιά να μπούνε στον χώρο μας, να μας αντικαταστήσουν να γίνουν καλύτεροι και από μας, για να προχωρήσει το βόλεϊ, το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε εδώ και χρόνια».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα