Πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του VAR κι όχι με το ίντερνετ στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Φώτης Καρακούσης
Πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του VAR κι όχι με το ίντερνετ στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

bet365

Στις ρυθμίσεις του VAR ήταν το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και όχι στο ίντερνετ του κλειστού του Ρέντη.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι και Live Streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Δυστυχώς στο μεγάλο ντέρμπι του βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό υπήρξε γκρίνια για την χρήση του VAR.

Συγκεκριμένα η τεχνολογία δεν λειτούργησε και ειδικά στην φάση με το σερβίς του Τσάτσιτς ήταν απαραίτητη, καθώς δεν μπορείς να πεις με σιγουριά αν ήταν μέσα ή έξω.

Όπως ακούστηκε και στην μετάδοση, το VAR λειτούργησε λόγω προβλήματος στο ίντερνετ του Ρέντη, ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με την ΕΣΑΠ και τελικά το πρόβλημα είχε να κάνει με τις ρυθμίσεις του συστήματος. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε δύο ώρες πριν την έναρξη και αμέσως κλήθηκαν οι τεχνικοί στην Ιταλία για να το διορθώσουν.

Δυστυχώς δεν μπόρεσαν και έτσι ζητήθηκε η βοήθεια της ΕΡΤ που έβαλε μόνιτορ για να μπορεί ο διαιτητής ανάλογα με το πλάνο να παίρνει τις αποφάσεις όταν ένας πάγκος ζητάει εξέταση φάσης.

Στην συγκεκριμένη το πλάνο δεν βοηθούσε και έτσι ίσχυσε η αρχική απόφαση του διαιτητή πως η μπάλα ήταν άουτ στο σερβίς του Μαυροβουνίου.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα