Καζάζης: «Ταρακουνηθήκαμε μετά την Σύρο, χρειαζόμασταν μια τέτοια νίκη» (vid)

Gazzetta team
Καζάζης: «Ταρακουνηθήκαμε μετά την Σύρο, χρειαζόμασταν μια τέτοια νίκη» (vid)

bet365

Για νίκη που χρειαζόταν η ομάδα του μετά την ήττα από τον Φοίνικα έκανε λόγο ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης,

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε τα εξής: «Ήταν μια νίκη που την χρειαζόμασταν γιατί νομίζω δουλεύουμε πολύ καλά και είχαμε ανάγκη από μια τέτοια νίκη. Νομίζω ήρθε στο καλύτερο σημείο. Αυτό θα μας δώσει αυτοπεποίθηση γιατί προσπαθούμε να το χτίσουμε, γιατί μετά την ήττα από τη Σύρο, ταρακουνηθήκαμε και χάσαμε λίγο την αυτοπεποίθηση που είχαμε σαν ομάδα. Ήρθε μια καθαρή νίκη μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ, αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει συνοχή με τις αλλαγές που έχουν γίνει, αλλά πιστεύω ότι θα βελτιωθεί στην πορεία. Από κει και πέρα εμείς κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα. Πήραμε μια άξια νίκη και καθαρή και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Σημείο κλειδί ήταν το 1ο σετ, είχαμε πει ότι σήμερα ο ΠΑΟΚ θα μπει και θα προσπαθήσει στο μέγιστο. Εκεί αντιδράσαμε, κάναμε καλό σερβίς, παίξαμε καλά στο μπλοκ άμυνα και πήραμε το πρώτο σετ που ήταν πολύ καθοριστικό. Επειδή είναι πολύ κοντινά τα παιχνίδια δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε, τελειώνει σήμερα αυτό με τον ΠΑΟΚ και ξεκινάμε την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι. Λίγες ώρες να ξεκουραστούν τα παιδιά και από αύριο κανονικά για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα