Τζiουμάκας: «Με εξαίρεση το πρώτο κάναμε φανταστικά σετ»

Τζiουμάκας: «Με εξαίρεση το πρώτο κάναμε φανταστικά σετ»

Gazzetta team
Τζiουμάκας: «Με εξαίρεση το πρώτο κάναμε φανταστικά σετ»

bet365

Την ικανοποίησή του για την πρώτη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα εξέφρασε ο τεχνικός του Φίλιππου, Σωκράτης Τζιουμάκας τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι νεοφώτιστοι έκαναν φανταστικά σετ με εξαίρεση το πρώτο.

Αναλυτικά ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο σετ που δεν προλάβαμε να μπούμε. Λίγο η κούραση, λίγο το ταξίδι μας επηρέασαν. Ο ΟΦΗ μας αιφνιδίασε. Από εκεί και πέρα παίξαμε πολύ καλά. Κάναμε δυο φανταστικά τεστ, στο τέταρτο κάναμε κάποια λάθη και πήγαμε στο ται-μπρέικ όπου το πήραμε. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάναμε την πρώτη μας νίκη στην Volley League και έχουμε και συνέχεια, καθώς τώρα αρχίζουν τα καλά παιχνίδια για μας».

Ο κεντρικός του Φιλίππου Βέροιας Τάσος Γάτσης είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου που πέτυχε την πρώτη της νίκη στην κατηγορία. Και στον ΟΦΗ ήταν ένα δύσκολος αντίπαλος. Παρά τις δύσκολες συνθήκες του ταξιδιού, τα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Τώρα έχουμε την Κηφισιά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και εκεί».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα