Ενίσχυση ΠΑΟΚ με Εβάντρο, παίζει κόντρα σε Παναθηναϊκό (vids)

Ενίσχυση ΠΑΟΚ με Εβάντρο, παίζει κόντρα σε Παναθηναϊκό (vids)

Φώτης Καρακούσης
Ενίσχυση ΠΑΟΚ με Εβάντρο, παίζει κόντρα σε Παναθηναϊκό (vids)

bet365

Με τον Ενρίκε Μπατατζίμ να μένει εκτός λόγω τραυματισμού στον ΠΑΟΚ κινήθηκαν αστραπιαία και έκλεισαν τον Εβάντρο Ντίαζ Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος ακραίος που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Φοίνικα Σύρου θα βρίσκεται άμεσα στην Ελλάδα και θα είναι στην διάθεση του Δεληκώστα στο ματς με Παναθηναϊκού.

Αλλαγή ακραίου και για την ακρίβεια αλλαγή Βραζιλιάνου ακραίου στον ΠΑΟΚ. Στον «δικέφαλο του βορρά» περίμεναν μέχρι και την τελευταία στιγμή να μπορέσει ο Ενρίκε Μπατατζίμ να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίσει και από την στιγμή που αυτό δεν έγινε, προχώρησαν άμεσα στην αλλαγή του.

Ο εκλεκτός είναι ο Εβάντρο Ντίαζ Σόουζα. Ο 33χρονος ακραίος που την περίοδο 2018-19 είχε αγωνιστεί στον Φοίνικα Σύρου και βγήκε MVP της 18ης αγωνιστικής, έπαιζε στην Εσθονία και την Σααρέμα του Γιάννη Καλμαζίδη. Στους Εσθονούς ο Βραζιλιάνος είχε σε 11 αγώνες (38 σετ) στη Βαλτική Λίγκα είχε 163 πόντους με 138/283 επιθέσεις (49%), 16 άσους και 9 μπλοκ όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Η απόκτησή του όχι απλά είναι δεδομένη, αλλά ο παίκτης θα βρίσκεται την Τρίτη στην Αθήνα και είναι εξαιρετικά πιθανό να κάνει ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στον Άγιο Θωμά την ερχόμενη Τετάρτη. Με την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη, ο Κώστας Δεληκώστας θέλει να βάλει δίπλα στον Βαν ντε Ντρις έναν ακόμα παίκτη δυνατό στην επίθεση, καθώς δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι ο Βέλγος να φτάνει τις 70 και πλέον επιθέσεις. Όπως έδειξε και με τον Φοίνικα ο Εβάντρο είναι πολύ καλός επιθετικά, αλλά και στο σερβίς, αλλά σίγουρα θα έχει ακόμα περισσότερη δουλειά ο Κοκκινάκης στην υποδοχή...

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα