ΠΑΟΚ: Κανονικά με Φοίνικα ο Ντεσποτόφκι

ΠΑΟΚ: Κανονικά με Φοίνικα ο Ντεσποτόφκι

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Κανονικά με Φοίνικα ο Ντεσποτόφκι

bet365

Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για την εγκυρότητα της συμμετοχής του Ντεσποτόφσκι στον αγώνα απέναντι στον Φοίνικα, με τον παίκτη να έχει εξασφαλίσει άδεια από την Πολιτική Προστασία.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο παίκτης της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί στην Βόρεια Μακεδονία με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, επέστρεψε με αρνητικό τεστ κορονοϊού στην Ελλάδα, έπαιξε απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας, όμως, προκλήθηκε θέμα με τη συμμετοχή του.

Ο ΠΑΟΚ υποστήριξε μέχρι τέλους τη θέση του και την διαδικασία που ακολούθησε με τον αθλητή, ο οποίος τώρα πήρε και την άδεια από την Πολιτική Προστασία για να αγωνιστεί απέναντι στον Φοίνικα.

Βέβαια, όπως ανακοινώθηκε από την ΓΓΑ, θα εξαιρούνται από την 7ήμερη καραντίνα οι αθλητές της Volleyleague αφού πραγματοποιείται εβδομαδιαίος έλεγχος με τεστ κατά του Covid.

Η ανακοίνωση:

Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως μετά από ενημέρωση που είχε από το ΤΑΑ ΠΑΟΚ η Πολιτική Προστασία έδωσε άδεια για την συμμετοχή του Φιλίπ Ντεσποτόφσκι στον αγώνα ΠΑΟΚ - Φοίνικας ΟΝΕΧ την Παρασκευή 22/1, 20:00.

Σύμφωνα με απόφαση της ΓΓΑ κάθε σωματείο που έχει αθλητή που έρχεται από το εξωτερικό θα πρέπει να εξασφαλίζει άδεια από την Πολιτική Προστασία για να εξαιρείται από την 7ημερη καραντίνα.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα