Γιούρισιτς: «Η νίκη επί του Ολυμπιακού να μας ωθήσει να δουλέψουμε περισσότερο»

Γιούρισιτς: «Η νίκη επί του Ολυμπιακού να μας ωθήσει να δουλέψουμε περισσότερο»

Gazzetta team
Γιούρισιτς: «Η νίκη επί του Ολυμπιακού να μας ωθήσει να δουλέψουμε περισσότερο»

bet365

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Ιγκόρ Γιούρισιτς μετά τη νίκη του Φοίνικα επί του Ολυμπιακού, με τον Κροάτη τεχνικό να αναφέρει μεταξύ άλλων πως αυτή η επιτυχία θα πρέπει να ωθήσει την ομάδα του να δουλέψει περισσότερο.

Με ένα μεγάλο ντέρμπι άρχισε και πάλι το πρωτάθλημα της Volley League Ανδρών. Στη Σύρο ο Φοίνικας επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-2, με τον τεχνικό των «πειρατών», Ιγκόρ Γιούρισιτς να αναφέρει τα εξής:

Πρεμιέρα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα με νίκη επί του Ολυμπιακού. Πως αισθάνεσαι και που νομίζετε ότι κρίθηκε ο αγώνας;

«Μετά από μεγάλη διακοπή, είναι πολύ ευχάριστο που ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Δεν παίξαμε φιλικά παιχνίδια και και μένα ήταν η πρώτη εικόνα για να δω πως η δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση αποτυπώνεται στον αγώνα. Δεν είχα εστιάσει στο αποτέλεσμα, αλλά είχα επικεντρωθεί στην ομάδα για να τους βοηθήσω όπου χρειάζεται και να δω πως αντιδρούν μεμονωμένα αλλά και σαν ομάδα κατά τη διάρκεια ενός επίσημου αγώνα. Δεν ξεχωρίζω αν παίζαμε με τον Ολυμπιακό η με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Θέλω μέσα από κάθε αγώνα η ομάδα να δυναμώνει και ενώνεται. Αυτός όμως ήταν ένας δύσκολος αγώνας και είμαι πολύ ικανοποιημένος που παλέψαμε μέχρι το τέλος και θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές μου».

Είχατε μόνο τρεις εβδομάδες να προετοιμάσετε την ομάδα που άντεξε για 2,5 ώρες και έδειξε και την ποιότητά της.

«Αυτή η ομάδα έχει πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και σαν χαρακτήρες και σαν παίκτες. Κάποιοι είναι πολύ έμπειροι και κάποιοι πολύ νέοι χωρίς μεγάλη εμπειρία. Αυτό προσπαθώ να εναρμονίσω και να αναπτύξω τον τρόπο παιχνιδιού μας. Δουλεύουν πολύ σκληρά, ανταποκρίνονται στην σκληρή προπόνηση και υπάρχει πολύ καλή πρόθεση από όλους».

Ποιες είναι προσδοκίες σας και οι στόχοι σας;

«Θέλω να στοχεύω σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μεμονωμένα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και να εξελισσόμαστε. Πρέπει αυτή η νίκη να μας ωθήσει να δουλέψουμε ακόμα καλύτερα αλλά και να την αφήσουμε πίσω και να προχωρήσουμε».

Αν και το γήπεδο ήταν άδειο, οι λίγοι που παρευρέθηκαν (Διοίκηση, χορηγοί) νομίζεις ότι βοήθησαν την ομάδα;

«Θέλω να ευχαριστήσω αυτό το μικρό γκρουπ ανθρώπων που με το πάθος τους ενθάρρυναν την ομάδα μας και εύχομαι να μπορέσουμε να αγωνιστούμε σε γεμάτα γήπεδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα