Το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι ευχαριστίες της ΕΣΑΠ για την επανεκκίνηση

Gazzetta team
Το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι ευχαριστίες της ΕΣΑΠ για την επανεκκίνηση

bet365

Η ΕΣΑΠ δημοσίευσε το υγειονομικό πρωτόκολλο με βάση το οποίο θα γίνει η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος Volley League ανδρών.

"Η τήρηση του πρωτοκόλλου δεν είναι υποχρέωση για τον κόσμο του βόλεϊ αλλά πράξη συνείδησης και ιερό καθήκον έναντι της κοινωνίας αλλά και της εμπιστοσύνης που μας έδειξε η ιατρική επιστημονική κοινότητα και η κυβέρνηση" δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος ο οποίος εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ ευχαρίστησε τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά, την Επιστημονική Επιτροπή Λοιμωξιολόγων του ΕΟΔΥ και την Κυβέρνηση για την επανεκκίνηση του επαγγελματικού πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών.

Δείτε το εδώ

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

VOLLEY LEAGUE NEWS FEED