Τακουρίδης: «Το 2021 να είναι χρονιά με χαμόγελο σε όλο τον κόσμο»

Τακουρίδης: «Το 2021 να είναι χρονιά με χαμόγελο σε όλο τον κόσμο»

Gazzetta team
Τακουρίδης: «Το 2021 να είναι χρονιά με χαμόγελο σε όλο τον κόσμο»

bet365

Τον απολογισμό του για το 2020 δίνοντας και ευχές για το 2021 έκανε ο Γιάννης Τακουρίδης.

Ο έμπειρος κεντρικός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ ανέφερε τα εξής:

Μία προσωπική και ομαδική αποτίμηση του 2020;

«Το 2020 ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλο το κόσμο, λόγω της πανδημίας. Για έμενα ήταν ακόμα πιο δύσκολη με τον τραυματισμό που αντιμετώπισα, αλλά με υπομονή και θέληση το ξεπέρασα και επέστρεψα στα γήπεδα στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Για την ομάδα, μπορεί το 2020 να ήταν η πρώτη χρονιά χωρίς τίτλο μετά από πολλά χρόνια, όμως όλοι ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες και τις συνθήκες που τελείωσε το πρωτάθλημα. Πιστεύω αν ήταν η σεζόν φυσιολογική, η ομάδα θα συνέχιζε την παράδοση με τους τίτλους. Από το καλοκαίρι και μετά χτίστηκε μια καινούργια ομάδα πολύ δυνατή, και αν όλα πάνε καλά πιστεύω ότι θα επιστρέψει στους τίτλους».

Πώς επηρέασε η πανδημία τον αθλητισμό;

«Δεν υπήρχε κλάδος που δεν επηρεάστηκε. Έτσι και ο αθλητισμός σαφώς επηρεάστηκε. Εμείς σαν αθλητές αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε λόγω καραντίνας δύο φορές, και ειδικά φέτος πάνω στη στιγμή που είχαμε αρχίσει να ανεβάζουμε ρυθμούς, κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Επηρεάστηκαν σαφώς και οι ομάδες που έχασαν σημαντικά έσοδα ενώ παράλληλα δημιουργήθηκαν έξτρα έξοδα ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία λόγω του ιού».

Οι ευχές σου για το 2021;

«Εύχομαι το 2021 να είναι μία εντελώς διαφορετική χρονιά, να επιστρέψει το χαμόγελο σε όλο τον κόσμο, να τελειώσει αυτή η δύσκολη κατάσταση με την πανδημία, και να συνεχίσει όλος ο κόσμος τη ζωή του όσο το δυνατόν ανεπηρέαστα. Υπομονή και προσοχή ως τότε και ευχές για ένα υγιές και ευτυχισμένο 2021».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα