Παναθηναϊκός ΑΟ: Πληρώνει αθλητές και υπαλλήλους παρά την καραντίνα

Gazzetta team
Παναθηναϊκός ΑΟ: Πληρώνει αθλητές και υπαλλήλους παρά την καραντίνα

bet365

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στα ερασιτεχνικά αθλήματα, αλλά και το βόλεϊ ανδρών να έχουν σταματήσει, ωστόσο ο Παναθηναϊκός βρίσκεται δίπλα στους αθλητές του πληρώνοντας το 75% του μισθού του Δεκεμβρίου.

Δίπλα στους αθλητές του είναι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω lockdown να έχουν σταματήσει, ωστόσο οι... πράσινοι όπως είχαν κάνει και τον Νοέμβριο, αποφάσισαν να πληρώσουν κανονικά αθλητές και υπαλλήλους και για το Δεκέμβρη. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει κανονικά τους υπαλλήλους του, θα δώσει κανονικά το δώρο και θα φροντίσει για τυχόν διαφορές που θα προκύψουν.

Παράλληλα θα πληρωθούν και οι αθλητές και οι αθλήτριες το μεγαλύτερο μέρος των μισθών τους (περίπου τα ¾). Μια σημαντική κίνηση ειδικά αυτή την εποχή που λόγω της καραντίνας δεν υπάρχουν αγώνες και έσοδα για τους Συλλόγους.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

VOLLEY LEAGUE NEWS FEED