Volley League: Αναβολή της 3ης αγωνιστικής, σε 10 μέρες θα κριθεί αν θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα

Φώτης Καρακούσης
Volley League: Αναβολή της 3ης αγωνιστικής, σε 10 μέρες θα κριθεί αν θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα

bet365

Μετά την Κυβερνητική απόφαση είναι οριστικό πως δεν θα έχουμε αγώνες για την Volley League το Σαββατοκύριακο και μέσα στις επόμενες 10 μέρες θα φανεί αν υπάρξει εξαίρεση.

Με τα κρούσματα κορονοϊού να έχουν ανέβει σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό, η Κυβέρνηση εκτός των τοπικών lockdown αποφάσισε και την αναβολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας, εκτός της Super League ποδοσφαίρου και Basket League ανδρών. Στην Ελλάδα από την άλλη υπάρχει και τρίτο επαγγελματικό πρωτάθλημα, αυτό της Volley League Ανδρών, το οποίο μάλιστα σε αντίθεση με το μπάσκετ, κατάφερε να ολοκληρώσει πέρσι τους αγώνες και να στέψει πρωταθλητή στο τάραφλεξ.

Στο βόλεϊ είναι λογικό να νιώθουν ριγμένοι από την απόφαση αυτή και είναι δεδομένο πως θα συνεχίσουν τις προσπάθειες για να υπάρξει εξαίρεση και γι' αυτούς. Το σίγουρο πάντως είναι πως τα ματς του ερχόμενου τριημέρου δεν θα διεξαχθούν και πλέον το τι θα γίνει οριστικά θα το ξέρουμε σε 10 μέρες. Τότε δηλαδή θα υπάρξει και η επανεξέταση από πλευράς Κυβέρνησης του αιτήματος της ΕΣΑΠ. Η διοργανώτρια αρχή μέχρι εκείνη την ημέρα δεν θα σταματήσει τις ενέργειες για να εξαιρεθεί και οι άνθρωποί της θα έχουν επαφές με ανθρώπους της Κυβέρνησης, ενώ σίγουρα θα υπάρξει και προσπάθεια για συνάντηση με τον Χαρδαλιά.

Αξίζει να αναφερθεί πως στην ΕΣΑΠ έχουν τονίσει στην Κυβέρνηση πως όλες οι ομάδες έχουν δεχθεί το να κάνουν τεστ πριν την έναρξη των αγώνων, καλύπτοντας το κόστος αυτό που μόνο μικρό δεν είναι, ειδικά για ένα πρωτάθλημα όπως το βόλεϊ στο οποίο τα έσοδα δεν είναι μεγάλα.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα