ΠΑΟΚ: Τελειώνει του Ντεσποτόφσκι στους «ασπρόμαυρους»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Τελειώνει του Ντεσποτόφσκι στους «ασπρόμαυρους»

bet365

Ακόμα και σήμερα είναι εξαιρετικά πιθανό να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Φίλιπ Ντεσποτόσκι από τον ΠΑΟΚ, με τον Βόρειο Μακεδόνα να είναι ο αντικαταστάτης του Τέλες.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η αντικατάσταση του Πέδρο Τέλες στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος πασαδόρος αναχώρησε για την πατρίδα του λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος και οι Θεσσαλονικείς άρχισαν αγώνα δρόμου για να βρουν τον αντικαταστάτη του. Αρχικά ήθελαν τον Ματέο Πάρις αλλά την τελευταία στιγμή έκαναν πίσω. Στην συνέχεια ο εκλεκτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Φίλιπ Ντεσποτόφσκι.

Ο πασαδόρος από την Βόρεια Μακεδονία ωστόσο είχε ανακοινωθεί ήδη από τον Ηρακλή. Οι... ασπρόμαυροι όμως εκμεταλλεύτηκαν την αβεβαιότητα που υπήρξε στον «γηραιό», συμφώνησαν με τον παίκτη και πλέον μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα