Volley League: Όλα στον αέρα, ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ δεν παρουσίασαν προσχέδιο στο Υπουργείο

Gazzetta team
Volley League: Όλα στον αέρα, ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ δεν παρουσίασαν προσχέδιο στο Υπουργείο

bet365

Με τον πρωτάθλημα να είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 17/10 όλα είναι στον αέρα καθώς ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ δεν παρουσίασαν κάποιο προσχέδιο στο Υπουργείο αναφορικά με το νέο κανονισμό σχέσεων ΤΑΑ-παικτών.

Η αλήθεια είναι πως το πρωτάθλημα της Volley League δεν μας έχει συνηθίσει στο να αρχίζει και να τελειώνει κανονικά και φυσικά η περίοδος 2020-21 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Κανονικά το πρώτο σερβίς είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 17/10, από τις 10/10 που είχε αρχικά οριστεί, αλλά ακόμα όλα είναι στον αέρα.

Και είναι γιατί ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία μεταξύ ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ αναφορικά με το νέο κανονισμό σχέσεων ΤΑΑ-παικτών. Η ΕΣΑΠ θέλει να μπουν οι ομάδες στον κανονισμό των 120 δόσεων, κάτι που αν δεν γίνει θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στον Ηρακλή, με τον «γηραιό» ουσιαστικά να είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να κατέβει αν δεν ισχύσει το συγκεκριμένο μέτρο.

Ωστόσο την Δευτέρα οι νομικοί των δύο πλευρών πηγαίνοντας στο Υπουργείο Αθλητισμού δεν κατέθεσαν κάποιο προσχέδιο και έτσι δεν υπήρξε και σοβαρή συζήτηση επί του θέματος. Θα πρέπει πρώτα να κατατεθούν τα προσχέδια για να μπορέσει και το Υπουργείο να αποφασίσει.

Επίσης μην ξεχνάμε και το ότι ο ΠΑΣΑΠ είναι ξεκάθαρα αντίθετος στην πρόταση της ΕΣΑΠ αναφορικά με το να παίρνουν οι ομάδες τους βαθμούς πίσω, όταν μετά τις ποινές πληρώνουν τους αθλητές τους, κάτι που θέλουν οι ομάδες να συμβεί. Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει το Υπουργείο με τον χρόνο να πιέζει καθώς ήδη έχουμε 5/10 και για να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 17/10 θα πρέπει άμεσα να κατατεθούν τα συμβόλαια και η ΕΕΑ να δώσει τις σχετικές άδειες...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα