Παναθηναϊκός: Αγιασμός για βόλεϊ ανδρών-γυναικών των «πρασίνων» (pics)

Παναθηναϊκός: Αγιασμός για βόλεϊ ανδρών-γυναικών των «πρασίνων» (pics)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Αγιασμός για βόλεϊ ανδρών-γυναικών των «πρασίνων» (pics)

bet365

Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα πραγματοποιήθηκε αγιασμός στο βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Αγίου Θωμά που θα χρησιμοποιούν «πράσινες» και «πράσινοι» και τη νέα χρονιά.

Ένας διαφορετικός αγιασμός σε σχέση με όσους είχαμε συνηθίσει πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Παναθηναϊκού τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα έκαναν ουσιαστικά ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη έχει ως εξής: «Τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν σήμερα τον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε σήμερα τον αγιασμό των τμημάτων βόλεϊ ανδρών και βόλεϊ γυναικών στην έδρα που χρησιμοποιούν στον Άγιο Θωμά στο Μαρούσι. Όπως είναι κατανοητό φέτος δεν έγινε κοινός αγιασμός όλων των τμημάτων λόγω των μέτρων που υπάρχουν για τον Covid και έτσι γίνονται τμηματικά.

Από πλευράς της διοίκησης ήταν ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαλακατές, ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος και ο γενικός αρχηγός κ. Σωτήρης Νίκας».

Οι φωτογραφίες είναι του Βαγγέλη Στόλη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα