Τζιουμάκας: « Κάθε παίκτης που μπαίνει στο ματς, παίζει σαν ξεκίνησε αυτός στο παιχνίδι»

Τζιουμάκας: « Κάθε παίκτης που μπαίνει στο ματς, παίζει σαν ξεκίνησε αυτός στο παιχνίδι»

Gazzetta team
Τζιουμάκας: « Κάθε παίκτης που μπαίνει στο ματς, παίζει σαν ξεκίνησε αυτός στο παιχνίδι»

bet365

Ο τεχνικός του Φίλιππου Βέροιας μιλώντας μετά το φιλικό με τον ΠΑΟΚ στάθηκε στις λύσεις που είχε από τον πάγκο και που βοήθησαν.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής επισήμανε: «Σίγουρα ήταν το πιο δύσκολο φιλικό που δώσαμε μέχρι σήμερα, απέναντι σε μια πλήρη ομάδα, με παίκτες εγνωσμένης αξίας, που, άσχετα αν ήταν το πρώτο τους φιλικό, θεωρούνται δίκαια εκ των φαβορί του τίτλου. Στόχος των φιλικών είναι να δοκιμάζω, να παίρνω τα στοιχεία του κάθε παίκτη που αγωνίζεται σε κάθε σετ, να τα μελετήσω και στο τέλος να καταλήξω σε μία εξάδα που θα παίζει στα ματς. Το θετικό στοιχείο για εμάς, πέρα από τη μαχητικότητα και την προσπάθεια να κερδίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αποτέλεσμα, είναι ότι όποιος παίκτης και να μπει στο παιχνίδι, παίζει λές και είναι ο παίκτης που ξεκίνησε τον πρώτο πόντο του παιχνιδιού».

Κώστας Προύσαλης (Πασαδόρος Φίλιππου Βέροιας) : «Χτίζουμε» το Φίλιππο Βέροιας του μέλλοντος»

«Ένα ακόμη ενθαρρυντικό φιλικό για μας, που δείχνει απλά ότι είμαστε σε σωστό δρόμο. Ασφαλώς και δεν έχουμε φτάσει ακόμη κάπου, θα δούμε που κάνουμε τα λάθη μας, και θεωρώ ότι θα βελτιωθούμε ώστε παιχνίδι με παιχνίδι, προπόνηση με την προπόνηση να γινόμαστε καλύτεροι. Κρατάμε την μαχητικότητά της ομάδας και κάποια παιδιά που σήμερα πήραν παραπάνω χρόνο συμμετοχής και πάνω σε αυτό «χτίζουμε». Δεν έγινε κάτι, σήμερα, ούτε στα προηγούμενα φιλικά και πάνω σε αυτό όπως σας είπα χτίζουμε το Φίλιππο του μέλλοντος». Αναφερόμενος ο αρχηγός της ομάδας μας στην βράβευση που του έγινε στον τόπο που γεννήθηκε, ευχαρίστησε για αυτή την τιμή και τόνισε χιουμοριστικά ότι «ένιωσα λίγο σαν παλαίμαχος, αλλά ακόμη δεν είμαι… Μέχρι τώρα έχω πάρει πολλά από το βόλεϊ, αλλά θα έρθει η ώρα που θα δώσω και εγώ στο άθλημα...»

Κώστας Δεληκώστας (Προπονητής ΠΑΟΚ): Θέμα αποχώρησης του Τέλες - Θέλουμε δουλειά σε side out

«Ήταν το πρώτο μας φετινό φιλικό, δοκιμάζουμε πράγματα, αλλά μας έχει κλονίσει ένα θέμα που υπάρχει με τον Βραζιλιάνο πασαδόρο μας, Τέλες, ο οποίος λόγω οικογενειακού προβλήματος, υπάρχουν πιθανότητες να φύγει, χωρίς ακόμη κάτι να είναι σίγουρο. Για αυτό έβαλα σήμερα τον Κομητούδη στα 2 πρώτα σετ, όπου δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Είμαι ευχαριστημένος στο μπλοκ-άμυνα που έχουμε δουλέψει, ειδικά στις ψηλές μπάλες, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά στο side out, όπου δεν έχουμε δουλέψει πολύ και στις δύσκολες συνθήκες στην επίθεση, τις οποίες δεν τις διαχειριστήκαμε σωστά. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Φίλιππος Βέροιας, αλλά τα φιλικά είναι για να δούμε την ετοιμότητα των παικτών και την οργάνωση του παιχνιδιού.

Μπραμ Βαν ντε Ντρις (Διαγώνιος ΠΑΟΚ): «Απογοητευμένος απ’ την εμφάνισή μας – Σίγουρα στην 6άδα ο Φίλιππος Βέροιας

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας, αν και ήταν το πρώτο μας φιλικό, μετά από αρκετό διάστημα προπονήσεων. Νομίζω ότι βήμα-βήμα μπορούμε να βελτιωθούμε, αλλά απέχουμε πολύ από την εικόνα και τη δυναμική που θέλουμε να έχουμε ως ομάδα. Προσωπικά είμαι απογοητευμένος από την εμφάνισή μου, αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ο Φίλιππος είναι μια πολύ καλή ομάδα και παρόλο που όλοι όσοι ακούω λένε ότι θα παλέψουν φέτος για τον τίτλο 4 ομάδες, αλά εγώ βλέπω πως αυτή ομάδα κέρδισε το Φοίνικα Σύρο, ηττήθηκε στα σημεία από τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό και ότι είναι πολύ «σκληροτράχηλη» και δεν μπορεί να την υποτιμήσει κανείς. Θεωρώ ότι ο Φίλιππος θα είναι σίγουρα μέσα στην 6άδα».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα