ΠΑΟΚ: Προπόνηση στη θάλασσα οι Θεσσαλονικείς

ΠΑΟΚ: Προπόνηση στη θάλασσα οι Θεσσαλονικείς

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Προπόνηση στη θάλασσα οι Θεσσαλονικείς

bet365

Με μία προπόνηση αποθεραπείας στη θάλασσα ολοκλήρωσε την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας η ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη αναφέρει τα εξής: «Μετά την άφιξη και του Henrique Batagim το απόγευμα της Τετάρτης, η ομάδα πλέον ακολουθεί πλήρης το πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων, με όλους τους αθλητές να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Κώστα Δεληκώστα.

Μετά την πεντάμηνη διακοπή λόγω της πανδημίας του COVID-19, οι αθλητές επέστρεψαν στο γήπεδο, γεμάτοι όρεξη και διάθεση για δουλειά, ωστόσο η επιστροφή στην αγωνιστική δράση πρέπει να είναι ιδιαίτερα ομαλή για την προστασία της σωματικής υγείας των αθλητών.

Η προπόνηση αποθεραπείας και χαλάρωσης έγινε υπό τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή της ομάδας κ. Δημήτρη Αυτοσμίδη.

Για την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας προπονήσεων, ο Bram Van Den Dries, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέψαμε στις προπονήσεις και την σκληρή δουλειά. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, και δουλεύουμε επάνω στην φυσική κατάσταση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Όλοι μας δουλεύουμε σκληρά με σκοπό να βελτιωνόμαστε εβδομάδα με την εβδομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα