ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον προπονητή Άκη Φλαούνα

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον προπονητή Άκη Φλαούνα

Gazzetta team
ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον προπονητή Άκη Φλαούνα

bet365

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Άκη Φλαούνα ανακοίνωσε στο βόλεϊ ο ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενας προπονητής με μεγάλες εμπειρίες στο Ελληνικό βόλει, που κέρδισε το Λίγκ Καπ με την ΑΕΚ το 2014, θα είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τον ΟΦΗ, στη δεύτερη του χρονιά στην Volley League.

Ο Ακης Φλαούνας βρέθηκε στο Ηράκλειο, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη και έδωσαν τα χέρια.
Την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, για να ξεκινήσει το σχεδιασμό της ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο ofierasitechnis.gr ο Ακης Φλαούνας, ανέφερε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω σε μια μεγάλη ομάδα. Ο ΟΦΗ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κρήτη και έχει μεγάλη δυναμική. Θα πατήσουμε σε αυτό που έχει χτίσει η ομαδα τα προηγούμενα χρόνια, με την μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει ο πρόεδρος. Τα πράγματα είναι δύσκολα, λόγω της πανδημίας, αλλά ο ΟΦΗ έχει ιστορία και όνομα και μπορεί να κάνει κάτι καλό. Με προσεκτικές επιλογές, θα φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Θέλουμε ο κόσμος να συσπειρωθεί και να αγαπήσει το βόλει του ΟΦΗ».

Ο Ακης Φλαούνας γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα, αλλά έχει καταγωγή απο την Καλαμάτα.

Είναι γέννημα-θράμμα της ομάδας του Πανελληνίου απο την οποία ξεκίνησε σαν παίκτης και έφτασε μαζί του μέχρι και την Α1 βόλει.

Αγωνιζόταν στην θέση του ακραίου και στη θέση του λίμπερο.

Στην μεγάλη κατηγορία, έχει αγωνιστεί ακόμη με τον Παράδεισο Αμαρουσίου, τον Εσπερο Καλλιθέας και τον Φοίνικα Σύρου, αλλά και σε αρκετές ακόμη ομάδες, σε χαμηλότερες κατηγορίες.

Σαν προπονητής επίσης, έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες, αλλά η μεγαλύτερη στιγμή του ήταν στην ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε το μοναδικό τίτλο του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ, το Λιγκ Καπ 2014.

Εχει πετύχει επίσης δυο ανόδους με την ΑΕΚ στην Α1 κατηγορία και μια στην Β’ Εθνική.

Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα