Φοίνικας: Τρεις οι απουσίες στην πρώτη των... πειρατών

Gazzetta team
Φοίνικας: Τρεις οι απουσίες στην πρώτη των... πειρατών

bet365

Με απόντες τους Ράντκε, Μπράουν και Πρωτοψάλτη που θα ενσωματωθούν τις επόμενες μέρες, ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Φοίνικας Σύρου.

Οι Πειρατές που με τις κινήσεις του δείχνουν έτοιμοι ακόμα και για πρωτάθλημα, άρχισαν την προετοιμασία του με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων η πρώτη προπόνηση του Α.Ο Φοίνικα Σύρου Onex. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ορφανός με τους συνεργάτες στο πλευρό του, είδες τους παίκτες της ομάδας του να πατούν γήπεδο για πρώτη φορά φέτος, με την ευχή όλων και η φετινή σεζόν να είναι ανάλογη (ακόμη και καλύτερη) από τις προηγούμενες χρονιές. Από την πρώτη προπόνηση απουσίασαν οι Μπράουν, Ράντκε και Αλέξης Πρωτοψάλτης που θα ενσωματωθούν με την ομάδα σε λίγες ημέρες.

Από την διοίκηση, το παρών έδωσε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Φοίνικα κ. Χρήστος Καφτηράνης, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Αντώνης Ρούσσος, o γενικός γραμματέας κ. Αντώνης Σολάρης και ο τιμ μάνατζερ κ. Μανώλης Βαμβακούσης . Από πλευράς Onex, για μια ακόμη φορά στο πλευρό της ομάδας βρέθηκε ο κ. Βασίλης Σαββίδης».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα