Αυγουλέας: «Κανένας επιφανείς επιχειρηματίας δεν βοήθησε τον Ερασιτέχνη»

Αυγουλέας: «Κανένας επιφανείς επιχειρηματίας δεν βοήθησε τον Ερασιτέχνη»

Gazzetta team
Αυγουλέας: «Κανένας επιφανείς επιχειρηματίας δεν βοήθησε τον Ερασιτέχνη»

bet365

Ο Στέφανος Αυγουλέας, με επιστολή στο ΔΣ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού τόνισε πως κανένας επιχειρηματίας δεν βοήθησε το «τριφύλλι» τα τελευταία δύο χρόνια.

Αναλυτικά η επιστολή του τέως αντιπροέδρου:

«Αγαπητοί φίλοι,

Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση της 10.8.2020 αναφορικά με τις ευχαριστίες σας προς όσους έχουν συνδράμει στη δύσκολη προσπάθεια που κάνετε για την εξεύρεση πόρων. Η έκπληξη μου δεν αφορά τόσο στην ανακοίνωση όσο στο λεκτικό της, όπου αυτολεξεί αναφέρεται ότι «ο ΠΑΟ ευχαριστεί την ομάδα γνωστών και επιφανών επιχειρηματιών που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια του Συλλόγου.»
Επειδή όλοι γνωρίζετε την ενασχόληση μου την τελευταία διετία με τα του Συλλόγου (εξάλλου κάποιοι από εσάς συμμετείχαν στο Δ.Σ. κατά την τελευταία διετία) και επειδή ως Αντιπρόεδρος δεν ανακαλώ στη μνήμη μου ποιοι γνωστοί και επιφανείς επιχειρηματίες συνέβαλαν οικονομικά την τελευταία διετία (με μια φωτεινή εξαίρεση πέραν του Προέδρου Δ. Γιαννακόπουλου), αντίθετα μάλιστα παρά τις όποιες υποσχέσεις δεν υπήρξε καμμιά ανταπόκριση, γιαυτό και η έκπληξη μου είναι μεγάλη και προφανής. Θα πρέπει δε να τονισθεί ότι τόσο ο πρώην Πρόεδρος (κυρίως) όσο και εγώ είχαμε επανειλημμένα τονίσει δημόσια ότι κανείς γνωστός ή επιφανής επιχειρηματίας δεν βοήθησε οικονομικά παρά τις όποιες προσπάθειες και υποσχέσεις. Το θέμα αυτό είχε επίσης συζητηθεί από τον πρώτο χρόνο στο Δ.Σ..

Αντιλαμβάνεσθε ότι μπορεί να βρεθούν κάποιοι καλοθελητές που μπορεί να θελήσουν να αξιοποιήσουν αρνητικά την ανακοίνωση αυτή.

Θα παρακαλούσα λοιπόν αφενός να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί αναφορικά με το δημόσιο λόγο μας (ιδιαίτερα όταν γίνεται αναφορά σε γεγονότα που δεν ισχύουν) και αφετέρου να αναζητάτε πληροφόρηση για τα πεπραγμένα της τελευταίας διετίας. Εκτός και αν γνωρίζετε κάτι που δεν γνωρίζω. Υπενθυμίζω ότι αναφορικά με τα πεπραγμένα της περασμένης διετίας έχω επανειλημμένα θέσει τον εαυτό μου στη διάθεσή σας.

Με τις καλύτερες ευχές για ξεκούραση και καλή δύναμη

Με Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς

Στέφανος Γ. Αυγουλέας»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα