ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΕΟΠΕ: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του προέδρου της Ορεστιάδας

ΕΟΠΕ: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του προέδρου της Ορεστιάδας

ΕΟΠΕ: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του προέδρου της Ορεστιάδας

Η ΕΟΠΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του προέδρου της Ορεστιάδας, Βασίλη Γκιζάνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και η οικογένεια του Ελληνικού Βόλεϊ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Βασίλη Γκιζάνη.

Ο Βασίλης Γκιζάνης διετέλεσε Πρόεδρος του Α.Ο. Ορεστιάδας και η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στην ακριτική πόλη, λίγες ημέρες πριν κλείσει τα τα 46 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος όλο τον Έβρο αλλά και όλο το Ελληνικό Βόλεϊ.

Η σκέψη μας είναι στους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...»

Η ανακοίνωση του ΑΟ Ορεστιάδας: 

«Σύσσωμη η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας εκφράζει την θλίψη της για τον χαμό του πρώην προέδρου και ενός ανθρώπου που ζούσε και ανέπνεε για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας, του Βασίλη Γκιζάνη.

Ένας άνθρωπος που ανέλαβε την ομάδα σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και μέσα από σκληρή δουλειά έβαλε τον ιστορικό Α.Ο.Ο. στο δρόμο των επιτυχιών πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Volleyleague το 2014.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και υποσχόμαστε πως θα κάνουμε το παν για να του δώσουμε πολλές χαρές στο μέλλον για την μεγάλη του αγάπη, τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας».