Παναθηναϊκός: Για ακόμα δύο χρόνια «πράσινος» ο μαέστρος Γιάκομπσεν

Παναθηναϊκός: Για ακόμα δύο χρόνια «πράσινος» ο μαέστρος Γιάκομπσεν

Φώτης Καρακούσης
Παναθηναϊκός: Για ακόμα δύο χρόνια «πράσινος» ο μαέστρος Γιάκομπσεν

bet365

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει όχι για ένα, αλλά για τα δύο επόμενα χρόνια ο Άξελ Γιάκομπσεν, με τους... πράσινους να κρατούν στην... μηχανή τους τον καλύτερο πασαδόρο της τελευταίας διετίας.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και ειδικά στο βόλεϊ αν μπορείς να βρεις έναν καλό πασαδόρο κάνεις τα πάντα για να τον κρατήσεις. Αυτό σκέφτηκαν και στον Παναθηναϊκό με τον Άξελ Γιάκομπσεν. Οι... πράσινοι κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια, με τον Δανό με αργεντίνικες ρίζες, πασαδόρο να είναι εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών σε αυτή την πορεία.

Κατά πολλούς ήταν και ο καλύτερος στην θέση του στην Volley League την τελευταία διετία και σίγουρα η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ήθελε να τον κρατήσει. Από την πλευρά του και ο 36χρονος μαέστρος ήθελε να μείνει στην χώρα μας και στο «τριφύλλι» και αυτό τελικά έγινε.

Την Κυριακή, λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του ο Γιάκομπσεν συναντήθηκε με την διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, τα βρήκε με τους ανθρώπους της ομάδας και θα μείνει στους «πράσινους» όχι για ένα, αλλά για τα επόμενα δύο χρόνια. Μια εξαιρετικά σημαντική κίνηση, καθώς οι πρωταθλητές κρατούν έναν ακόμα κομμάτι του βασικού τους κορμού και μάλιστα για δύο χρόνια, κάτι που βοηθάει τον σχεδιασμό για το μέλλον.

Διαβάστε ακόμα



Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα