Παναθηναϊκός: Διαρκείας από τον Σεπτέμβρη στον Ερασιτέχνη

Φώτης Καρακούσης
Από Σεπτέμβρη θα βγουν σε κυκλοφορία τα διαρκείας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Η αρχική τους τιμή αναμένεται να είναι 100 ευρώ, 50 για τα μέλη και 30 τα συνδεσμιακά, ενώ θα βγουν και vip των 250 ευρώ.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ, αλλά και η αγάπη και ανάγκη στήριξης του Ερασιτέχνη, έχει κάνει πολύ κόσμο να γραφτεί μέλος στον Παναθηναϊκό ΑΟ. Η νέα διοίκηση του Τάκη Μαλακατέ προσπαθεί και με άλλους τρόπους να κάνει ακόμα περισσότερα τα έσοδα και ένας από αυτούς είναι και τα διαρκείας.

Πέρσι όποιος γινόταν μέλος είχε και διαρκείας στον Ερασιτέχνη. Φέτος θα βγουν ξεχωριστά διαρκείας προκειμένου να υπάρξει ενίσχυση του Συλλόγου. Η αρχική τιμή των διαρκείας θα είναι 100 ευρώ, ενώ όποιοι είναι μέλη θα είναι 50, καθώς θα έχουν 50% μείωση. Επίσης θα βγουν σε κυκλοφορία και τα συνδεσμιακά, τα οποία θα στοιχίζουν 30 ευρώ.

Τέλος θα βγουν και λίγα vip και τα οποία θα στοιχίζουν 250 τα οποία ενδεχομένως να έχουν και κάποια προνόμια όπως φωτογραφίσεις με παίκτες κλπ. Αυτό θα γίνει γνωστό σύντομα, ενώ τα διαρκείας θα βγουν σε κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο. Φυσικά μιλάμε για διαρκείας όλων των ομαδικών αθλημάτων του Συλλόγου.