Παναθηναϊκός: Πάνω από 800 νέα μέλη στον Ερασιτέχνη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Φώτης Καρακούσης
Παναθηναϊκός: Πάνω από 800 νέα μέλη στον Ερασιτέχνη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

bet365

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ από τον Παναθηναϊκό έχει σημάνει συναγερμό στον κόσμο του «τριφυλλιού» και από την 1η Ιουλίου έως και τις 14, έχουν γραφτεί 884 νέα μέλη.

Δίπλα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό δείχνει να είναι ο κόσμος του, ειδικά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ από την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Συγκεκριμένα τις τελευταίες δύο βδομάδες όπως ενημέρωσαν επίσημα οι... πράσινοι, έχουν γραφτεί 884 νέα μέλη, ενώ έχουν ανανεώσει 810.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς τους «αιώνια πιστούς» οπαδούς της ομάδας για την συγκινητική έμπρακτη στήριξη που δείχνουν από τις αρχές του μήνα και τους καλεί να συνεχίσουν να στέκονται στο πλευρό της ομάδας με ανανεώσεις των συνδρομών τους και νέες εγγραφές.

Το «τριφύλλι» επέστρεψε στην κορυφή του βόλεϊ στους άνδρες χάρη στη διοίκηση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου και πλέον καλείται να βασιστεί στις δυνάμεις του και στην βάση του, που δεν είναι άλλη από τον κόσμο του.

Από την αρχή του Ιουλίου, στη νέα μεταβατική περίοδο, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έδειξαν ότι αγαπάνε την ομάδα και στέκονται ενεργά μαζί της και την επόμενη ημέρα.

Στο χρονικό διάστημα 1 Ιουλίου-14 Ιουλίου και έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος του βόλεϊ στους άνδρες έχουν γίνει 884 νέες εγγραφές και 810 ανανεώσεις συνδρομής μελών.

Ο Σύλλογος βασίζεται πλέον σε μεγάλο βαθμό στους οπαδούς του και είναι κομβικής σημασίας οι νέες εγγραφές καθώς και οι ανανεώσεις που θα γίνονται».

VOLLEY LEAGUE NEWS FEED