Στάροβιτς: Ο γουρλής όταν λείπει...

Φώτης Καρακούσης
Στάροβιτς: Ο γουρλής όταν λείπει...

bet365

Για δεύτερη φορά ο Σάσα Στάροβιτς αφήνει στα κρύα του λουτρού μια ελληνική ομάδα και για δεύτερη φορά παρά την απουσία του κατακτά το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν με τον Ολυμπιακό στον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος στο Ρέντη και λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση οι Θεσσαλονικείς έχασαν τον Σάσα Στάροβιτς. Ο Σέρβος που όλη την χρονιά παραπονιόταν για ενοχλήσεις, δεν αγωνίστηκε στο ματς της χρονιάς, με τον ΠΑΟΚ έχοντας σε εντυπωσιακή ημέρα τον Αμαράλ Ντάντε και εξαιρετικό τον Χάρη Σακόγλου να επικρατεί με 3-1 και να κατακτά τον τίτλο που ήταν και ο τρίτος συνεχόμενος.

Τρία χρόνια αργότερα και πάλι ο Στάροβιτς δεν θέλησε να κατέβει να αγωνιστεί αρχικά στο φάιναλ φορ και μετά στους τελικούς. Ο Σέρβος διαγώνιος τόνισε στους... πράσινους που λόγω κορονοϊού, αλλά και αγωνιστικής απραξίας δεν θα έρθει από την χώρα του, παρότι που στο «τριφύλλι» του έλεγαν να κατέβει και να του κάνουν νέο συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τον Στάροβιτς απέναντι αρχικά σε ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και μετά σε Παναθηναϊκό και η απουσία αυτή φάνηκε το ίδιο γούρικη. Όπως το 2017 οι Θεσσαλονικείς, έτσι και φέτος οι Αθηναίοι κατάφεραν να κατακτήσουν το τρόπαιο μετά το 3-1 στον Άγιο Θωμά, με τον αριστερόχειρα διαγώνιο να αποδεικνύεται εξαιρετικά γουρλής ακόμα και με την απουσία του.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα