Πετρέας: «Συγνώμη από τον κόσμο μας που στεναχωρήσαμε»

Gazzetta team
Πετρέας: «Συγνώμη από τον κόσμο μας που στεναχωρήσαμε»

bet365

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ζήτησε συγνώμη και τόνισε πως είναι προς τιμήν της διοίκησης του ΟΣΦΠ που ήθελε να κριθεί το πρωτάθλημα στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός έχασε 2 φορές μέσα σε 4 ημέρες από τον Παναθηναϊκο στους τελικούς της Volley League και οι «πράσινοι» κατέκτησαν εύκολα το πρωτάθλημα.

Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά, Γιώργος Πετρέας, ανέλαβε την ευθύνη για τις κακές εμφανίσεις και την απώλεια του τίτλου, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο ενώ στάθηκε και στην στάση της διοίκησης του Μιχάλη Κουντούρη να θέλει να παιχτεί το πρωτάθλημα στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πετρέα:

«Η ομάδα ήρθε στο Μαρούσι με διάθεση να δείξει άλλο πρόσωπο σε σχέση με τον πρώτο τελικό. Στο πρώτο σετ και μέχρι το 20 του 2ου ήμασταν αυτοί που έπρεπε αλλά στη συνέχεια βγάλαμε σημάδια ομάδας που δεν αρμόζει στον Ολυμπιακό.

Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε. Σίγουρα η ομάδα μας, επηρεάστηκε από την πρωτόγνωρη κατάσταση που βίωσε με τη πολύμηνη διακοπή, γεγονός που ισχύει και για τις 4 ομάδες που αγωνίστηκαν στους ημιτελικούς και τους τελικούς.

Είναι προς τιμήν της διοίκησης ότι ήθελε να κριθεί το πρωτάθλημα στο γήπεδο. Θέλω να ζητήσω, μια ειλικρινή συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού, γιατί ξέρω ότι στεναχωρήσαμε με αυτή την απώλεια του τίτλου».

VOLLEY LEAGUE NEWS FEED