Ανδρεόπουλος: «Η οικογένεια του Παναθηναϊκού πρέπει ν' αγκαλιάσει αυτή την ομάδα»

Gazzetta team
Ανδρεόπουλος: «Η οικογένεια του Παναθηναϊκού πρέπει ν' αγκαλιάσει αυτή την ομάδα»

bet365

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε πως τελείωσε το 1ο ημίχρονο και ζήτησε να στηρίξει ο κόσμος οικονομικά την ομάδα για την επόμενη ημέρα.

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος παρά την σπουδαία εμφάνιση και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στον 1ο τελικό της Volley League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα πολλά λάθη ήταν από το σερβίς μας. Τις περισσότερες φορέας μας έβγαινε η τακτική μας. Το μπλοκ είναι κάτι που έχουμε δουλέψει πολύ όλον τον χρόνο. Είχαμε πολύ ενέργεια και μας βγήκε ό,τι είχαμε σχεδιάσει. Να πούμε στους φίλους του βόλεϊ είναι ένας σπουδαίος τελικός. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό. Είναι το πρώτο ημίχρονο. Το επόμενο ματς δεν αλλάζει κάτι για εμάς μετά από αυτή τη νίκη.

Θέλω να απευθυνθώ στους φίλους του Παναθηναϊκού. Αν αυτή την ομάδα την καμαρώνουν. Είναι μία δύσκολη περίοδος για εμάς. Αποχώρησε ο πρόεδρός μας. Χρειαζόμαστε βοήθεια. Αν δεν θέλουν αυτή η ομάδα να διαλυθεί θέλουμε η οικογένεια του Παναθηναϊκού να μας βοηθήσει. Είτε να γίνουν μέλη, είτε κάποιος επιφανής Παναθηναϊκός μέσω χορηγίας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα