Τα υγειονομικά μέτρα για τις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Τα υγειονομικά μέτρα για τις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Τα υγειονομικά μέτρα για τις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

bet365

Την Τρίτη στις 18:30 θα γίνει στην Λεωφόρο η επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού, με τους... πράσινους να ανακοινώνουν τα υγειονομικά μέτρα που θα παρθούν λόγω κορονοϊού.

Ώρα εκλογών στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό την Τρίτη στις 18:30. Μετά την αναβολή της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης λόγω μη απαρτίας, αύριο θα έχουμε όπως όλα δείχνουν τον νέο πρόεδρο του Παναθηναϊκός Α.Ο. Και λέμε θα έχουμε, καθώς ήδη υπάρχει ένας υποψήφιος και αυτός είναι ο Τάκης Μαλακατές και μένει να δούμε αν μέχρι την έναρξη των εκλογών θα έχουμε και άλλο ψηφοδέλτιο, κάτι που ωστόσο είναι δύσκολο με τα έως τώρα δεδομένα.

Ο υποψήφιος πρόεδρος έκανε γνωστά και τα πρόσωπα που θα έχει στο νέο του ψηφοδέλτιο, ενώ ο Ερασιτέχνης με ανακοίνωσή του έκανε γνωστά τα μέτρα που θα παρθούν στις εκλογές λόγω κορονοϊού. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ενόψει της επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που θα γίνει στη Θύρα 10, την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 και ώρα 18:30, υπενθυμίζουμε στα μέλη μας ότι λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού COVID – 19 θα πρέπει να τηρήσουμε τα εξής μέτρα:

1.Αποφυγή συνωστισμού – συγχρωτισμού με τήρηση αποστάσεων (τουλάχιστον 1,5 μέτρο)

2.Χρήση μάσκας (αυστηρή σύσταση)

3.Χρήση αντισηπτικού (που θα υπάρχει στον χώρο)

4.Αποφυγή χειραψιών, εναγκαλισμών, επαφών γενικότερα, κλπ

5.Τήρηση τάξης και αποστάσεων κατά την προσέλευση των μελών που δικαιούνται να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση και για αυτό παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση.

Σημείωση: Λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων όσοι δεν έχουν δικαίωμα ψήφου παρακαλούνται να παρακολουθήσουν τη Γενική Συνέλευση εισερχόμενοι από την Θύρα 8-9.

Επίσης λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων δεν θα είναι δυνατή η ανανέωση συνδρομής μέλους κατά την προσέλευση στη Γενική Συνέλευση».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα