Φιλίποφ: «Το τελευταίο μου ματς στον ΠΑΟΚ μετά από 2 ωραία χρόνια»

Gazzetta team
Φιλίποφ: «Το τελευταίο μου ματς στον ΠΑΟΚ μετά από 2 ωραία χρόνια»

bet365

Ο Ντίμα Φιλίποφ στάθηκε στις απουσίες των ξένων και τον τραυματισμό του Σωτηρίου αλλά μίλησε και για το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα του ΠΑΟΚ έδωσε απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Ντίμα Φιλίποφ.

Ο διεθνής πασαδόρος που θα παίξει τη νέα χρονιά στην Ελβετία σημείωσε μετά από το φινάλε του 3ου ημιτελικού στο ΟΑΚΑ:

«Για μένα ήταν ένα δύσκολο ματς. Ηταν το τελευταίο μου στον ΠΑΟΚ μετά από δύο ωραία χρόνια. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε και δώσαμε τα πάντα για να πάμε στον τελικό αλλά είχαμε πολλές απουσίες. Ο τραυματισμός του Σωτηρίου μας δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο γιατί όπως ξέρετε δεν είχαμε τους ξένους μας. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση και πιστεύω πως με τον Ολυμπιακό θα γίνουν ωραίοι αγώνες

Πέρασα όμορφα στη Θεσσαλονίκη και στον Π.Α.Ο.Κ. αλλά ήρθε η στιγμή να αλλάξω κάτι στη καριέρα μου. Πάω στην Ελβετία σε ένα οργανωμένο πρωτάθλημα και σύλλογο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Π.Α.Ο.Κ. και ποτέ δεν κλείνω την πόρτα σε καμία ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που είχα αυτά τα δύο χρόνια, προπονητές και την διοίκηση, ιδιαιτέρως τον κ. Τσαλόπουλο και την οικογένεια Σαββίδη που βοήθησε πολύ στο να έρθω στην ομάδα. Ελπίζω στο μέλλον να ξαναπαίξω στον Π.Α.Ο.Κ.».

Για τους αγώνες στο Ο.Α.Κ.Α.: «Ήμουν και το 2009 εδώ με τον Παναθηναϊκό και θα ήταν ωραία να είχαμε και τώρα κόσμο αλλά δεν γινόταν. Μακάρι στο μέλλον να γίνουν και άλλες διοργανώσεις στο Ο.Α.Κ.Α. να τις δει ο κόσμος από κοντά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα