Δεληκώστας: «Καλύτερη ομάδα, προκρίθηκε δίκαια ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Δεληκώστας: «Καλύτερη ομάδα, προκρίθηκε δίκαια ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του που έπαιξε χωρίς ξένους και τον τραυματία Σωτηρίου και παραδέχτηκε πως ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός.

Περήφανος για τους παίκτες του και την προσπάθεια τους να παλέψουν έως το τέλος χωρίς ξένους αλλά και χωρίς τον τραυματία Σωτήρη Σωτηρίου την πρόκριση στον τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι ο Κώστας Δεληκώστας.

Ο έμπειρος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην ΕΡΤ και έκανε και παράπονα για την Λίγκα αφού ο τραυματίας Σωτήρης Σωτηρίου δυο ημέρες μετά από τον τραυματισμό του δεν έχει κάνει εξετάσεις αφού η κλινική που υπάρχει συνεργασία ήταν κλειστή!

Οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερη ομάδα, παίζαμε χωρίς τους ξένους και τον Σωτηρίου, προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε επίθεση ενώ είχαμε καλή υποδοχή. Θεωρώ ότι δίκαια προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός, αλλά το ερωτηματικό για εμάς είναι αν θα συνέχιζε ο Σωτηρίου τι θα γινόταν.

Δεν μπορούμε να ζητάμε πολλά χωρίς ξένους παίκτες, αλλά δεν το βάλαμε κάτω και είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι την επόμενη σεζόν να γίνουμε όλοι καλύτεροι και οι διοικητικοί να κάνουν σωστά την δουλειά τους για να είναι όσο το δυνατόν πιο οργανωμένες οι ομάδες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα