Βόλεϊ λιγκ: Ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει medical joker για να παίξει ο Καπετανίδης

Βόλεϊ λιγκ: Ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει medical joker για να παίξει ο Καπετανίδης

bet365

Μετά τον τραυματισμό του Σωτηρίου, ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει medical joker ζητώντας να αγωνιστεί στο τρίτο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στην συνέχεια αν προκριθεί, ο Κώστας Καπετανίδης.

Δεν του έφταναν οι απουσίες των ξένων, ο ΠΑΟΚ στο ματς της Παρασκευής απέναντι στον Παναθηναϊκό έχασε και τον Σωτήρη Σωτηρίου, ο οποίος υπέστη θλάση στον προσαγωγό. Οι «ασπρόμαυροι» δεδομένων των σημαντικών τους απουσιών αποφάσισαν να ζητήσουν από την ΕΣΑΠ να αγωνιστεί ο Κώστας Καπετανίδης. Να υπάρξει δηλαδή το περίφημο Medical Joker.

Είναι ένας νέος όρος και έχε να κάνει με την ευκαιρία που δίνεται σε μία ομάδα που χάνει παίκτη λόγω τραυματισμού, να μπορεί να τον αντικαταστήσει με μία μεταγραφή. Ο Καπετανίδης άλλωστε είναι και παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς είχε δοθεί με την μορφή δανεισμού στην Ελπίδα Αμπελοκήπων. Μένει να δούμε την απάντηση της ΕΣΑΠ, καθώς σε άλλη περίπτωση οι «ασπρόμαυροι» θα παίξουν απέναντι στον Παναθηναϊκό την Κυριακή (19:00) με τρία λίμπερο και πάλι, από τα οποία τα δύο (Κωνσταντινίδης, Εφραιμίδης) θα αγωνιστούν όπως και στα δύο σετ του ματς της Παρασκευής ως ακραίοι.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα