Δεληκώστας: «Με τέτοια σύνθεση ήταν σχεδόν αδύνατο να κερδίσουμε»

Gazzetta team
Δεληκώστας: «Με τέτοια σύνθεση ήταν σχεδόν αδύνατο να κερδίσουμε»

bet365

Στα πολλά και σημαντικότατα προβλήματα στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Κώστας Δεληκώστα, λέγοντας πως με τρία λίμπερο μέσα μετά το πρώτο σετ, ήταν σχεδόν αδύνατο να κερδίσει η ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε και με το παραπάνω απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα, φτάνοντας λόγω προβλημάτων να παίζει ακόμα και με τρία λίμπερο. Σε αυτό στάθηκε ο τεχνικός του «δικεφάλου του βορρά», Κώστας Δεληκώστας αναφέροντας τα εξής: «Σίγουρα μας επηρέασε ο τραυματισμός του Σωτηρίου. Είχαμε 4 σετ μπολ στο πρώτο σετ και το διεκδικήσαμε. Θα μπορούσαμε να το πάρουμε και θα άλλαζε η ροή αλλά θα παρέμενε δύσκολο. Παίξαμε με 3 λίμπερο, τον Στεφάνου και τον Κωνσταντινίδη και τον Εφραιμίδη. Με αυτή τη σύνθεση ήταν σχεδόν αδύνατο. Θα δούμε την κατάσταση του Σωτηρίου που είχε τράβηγμα στον προσαγωγό».

Φιλίποφ: «Θα παλέψουμε, θα είναι θαύμα αν περάσουμε»

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Ντίμα Φιλίποφ είπε: «Πρώτα απ' όλα περαστικά στον Σωτήρη, είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Είμαστε ελληνικός κορμός, το παλέψαμε όσο μπορούσαμε, Θα παλέψουμε και την Κυριακή, για εμάς θα είναι θαύμα αν περάσουμε. Θα παίξουμε για την ομάδα, για εμάς και για όσους ακόμα μας πιστεύουν».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα