Δεληκώστας: «Μια μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ με Έλληνες παίκτες»

Gazzetta team
Δεληκώστας: «Μια μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ με Έλληνες παίκτες»

bet365

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας μετά από την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού "αποκάλυψε" το κλειδί της επικράτησης.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που βρήκαν τα αποθέματα και γύρισαν το εις βάρος τους 0-2 για να κερδίσουν με 3-2 σετ τον Παναθηναϊκό στον 1ο ημιτελικό της Volley League ήταν ο Κώστας Δεληκώστας.

Ο έμπειρος τεχνικός είπε «Είναι σίγουρα μία μεγάλη νίκη. Η ομάδα αποτελείται μόνο από Έλληνες και έκανε προσπάθεια ενός μήνα. Δεν αντικατόπτριζαν τα δύο πρώτα σετ την εικόνα της ομάδα μας. Ο Παναθηναϊκός ήξερε ποια είναι η εξάδα του ακριβώς, εμείς δεν ξέραμε την εξάδα μας γιατί έχουμε ισοδύναμους παίκτες, όπως είναι ο Τερζής με τον Φιλίποφ και ο Μπούτος με τον Αρμενάκη.

Βρήκαμε το σχήμα μας με τους Φιλίποφ και Αρμενάκη. Το κλειδί του ματς ήταν το break-point μας, ήμασταν πολύ καλοί σε μπλοκ-άμυνα μετά από σέρβις μας. Είχαμε θέματα στο side-out, για αυτό παίρναμε διαφορές και τις κάλυπτε ο Παναθηναϊκός. Παίξαμε εκπληκτικά μπλοκ-άμυνα και στις κόντρα μπάλες ήμασταν καλοί έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Μπούτο, θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια».

Για την αντίδραση μετά από το 0-2: «Κάθε φάση την παίζουμε ξεχωριστά. Ξέρουμε ποια ενέργεια είναι μέσα στο σύστημα και ποια εκτός συστήματος. Αυτό που άλλαξε την ροή θεωρώ πως ήταν το μπλοκ-άμυνα μετά από σέρβις μας. Παίξαμε σε κάθε περιστροφή με το ατού του Παναθηναϊκού, έπαιξε ο Παναθηναϊκός το στάνταρ παιχνίδι που παίζει και εμείς καταφέραμε να τον κερδίσουμε».

Για τη συνέχεια: «Σημαίνει ότι πάμε να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι. Η ομάδα παίζει μέρα παρά μέρα, ενώ κάναμε ένα μήνα προετοιμασία. Υπάρχουν πολλοί παράμετροι σε αυτό, εμείς κοιτάμε να ξεκουραστούμε και μεθαύριο να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Διαβάστε επίσης:

Ανδρεόπουλος: «Ο αντίπαλος έπαιξε έξυπνα και μας προκάλεσε εκνευρισμό»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα